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Analysis of Crossover Events and Allele Segregation Distortion in Interspecific Citrus Hybrids by Single Pollen Genotyping4397
Comparative transcriptome analysis of stylar canal cells identifies novel candidate genes implicated in the self-incompatibility response of Citrus clementina4192
Enfermedades de los cítricos2715
La polilla del tomate, 'Tuta absoluta'2268
Sustratos para el cultivo sin suelo. Materiales, propiedades y manejo1993
Estudios sobre el control del corazón negro de la granada causado por Alternaria alternata1796
Ciclo biológico, dinámica poblacional y enemigos naturales de Saissetia oleae Olivier (Homoptera: Coccidae), en olivares del Alto Palancia (Castellón)1789
Cultivo del Algarrobo1699
El cultivo del caqui1610
Biotecnología Agrícola1339
Bancos Germoplasma del IVIA en la web1245
Reducing the impact of the two invasive pests, Delottococcus aberiae (De Lotto) (Hemiptera: Pseudococcidae) and Trioza erytreae (De Guercio) (lyemipteraH: Triozidae), by strengthening sustainability and biological control in Mediterranean citrus.1167
Evaluacion agronomica de los sustratos de cultivo1135
Genomics of the origin and evolution of Citrus1087
Bases para una gestión integrada de plagas en el cultivo de caqui en la Comunidad Valenciana1075
El origen de las especies cultivadas de cítricos1062
Movilidad y eficacia del imidacloprid y la abamectina para el control del picudo rojo de las palmeras mediante distintos métodos de aplicación1056
Importancia de los artrópodos depredadores de insectos y ácaros en España.1022
Control de la flora espontánea mediante métodos no químicos972
Biodiversity and Biogeography of Three Pseudomonas syringae Pathovars which Affect Kiwi Fruit Cultivation955
Histología y Citología de Cítricos946
Cómo conocer la salinidad del suelo mediante medidas de conductividad eléctrica.936
Los cítricos871
Cultivo sin suelo de hortalizas. Aspectos Prácticos y Experiencias.856
Enhancing Pest Management in Sweet Pepper by the Exploitation of Zoophytophagy836
Mandarino Vera, una nueva variedad precoz de buena calidad830
Nutritional Composition of Ten Persimmon Cultivars in the “Ready-to-Eat Crisp” Stage. Effect of Deastringency Treatment816
Effect of competition between Aphytis chrysomphali (Mercet) and A. melinus DeBach (Hymenoptera: Aphelinidae), on their coexistence and efficacy as biological control agents of Aonidiella aurantii (Maskell) (Hemiptera: Diaspididae).808
Comportamiento agronómico de la variedad 'Clemenules' en tres portainjertos reductores del volumen de copa (Forner Alcaide 5, Forner Alcaide 13, Forner Alcaide 18) y el Citrange Carrizo792
Balance de macronutrientes y materia orgánica en el suelo de agrosistemas hortícolas con manejo integrado y ecológico787
Neonicotinoids in excretion product of phloem-feeding insects kill beneficial insects787
Efecto bioestimulante de diferentes productos en cítricos783
'Amiga' strawberry771
Alternativas de gestión de la paja de arroz en la Albufera de Valencia760
Nonreproductive Effects of Insect Parasitoids on Their Hosts740
Determinación de las enfermedades de poscosecha del caqui "Rojo Brillante"735
Investigación aplicada en patología de poscosecha de fruta fresca en el Centre de Tecnologia Postcollita (CTP) del Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA)727
IPM-recommended insecticides harm beneficial insects through contaminated honeydew723
La prevención es todavía la mejor arma para mantener la salud fitosanitaria de los cítricos españoles711
A review of recent research outcomes on the housing of farmed domestic rabbits: reproducing does703
Punta blanca: Enfermedad del arroz ocasionada por el nematodo Aphelenchoides besseyi678
Caracterización de la mancha negra de poscosecha del caqui (Diospyros kaki L.) causada por Alternaria alternata677
Overstinging by hymenopteran parasitoids causes mutilation and surplus killing of hosts662
Historia del arroz Bombón649
Enfermedades causadas por la bacteria Xylella fastidiosa642
Antifungal Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)-Lipid Composite Edible Coatings and Modified Atmosphere Packaging (MAP) to Reduce Postharvest Decay and Improve Storability of ‘Mollar De Elche’ Pomegranates640
Optimization of antifungal edible pregelatinized potato starch-based coating formulations by response surface methodology to extend postharvest life of ‘Orri’ mandarins638
Parasitic wasps avoid ant-protected hemipteran hosts via detection of ant cuticular hydrocarbons636
Contribution of predation to the biological control of a key herbivorous pest in citrus agroecosystems624
Unravelling Citrus Huanglongbing Disease618
Potential of VIS-NIR hyperspectral imaging and chemometric methods to identify similar cultivars of nectarine616
Host range testing of Tamarixia dryi (Hymenoptera: Eulophidae) sourced from South Africa for classical biological control of Trioza erytreae (Hemiptera: Psyllidae) in Europe613
Abonado de los cítricos607
Escala BBCH para la descripción de los estadios fenológicos del desarrollo de los agrios (Gén. Citrus)603
Metodología-IVIA: Determinación costes de cultivo. Resultados preliminares de costes de Mandarino, Naranjo y Caqui602
Abonado de los cultivos hortícolas601
Panorama actual del cultivo del granado600
Curative activity of postharvest GRAS salt treatments to control citrus sour rot caused by Geotrichum citri-aurantii596
Caracterización del olor de nuevas variedades de mandarina sin semillas obtenidas en el IVIA595
La «caparreta blanca» en los naranjales de Castellón, (Ceroplastes sinensis, Del Guercio.)587
Pepper Rootstock and Scion Physiological Responses Under Drought Stress583
Zoophytophagous predator-induced defences restrict accumulation of the tomato spotted wilt virus583
Absorción y translocación del calcio y nitrógeno en plantas jóvenes de cítricos cultivadas en suelo572
Bacterias asociadas al foamy canker o chancro espumoso del almendro570
La alimentación en producción intensiva de animales monogástricos: Un elemento clave para reducir su impacto ambiental568
Detection and absolute quantitation of Tomato torrado virus (ToTV) by real time RT-PCR565
Alternatives to conventional fungicides for the control of citrus postharvest green and blue moulds560
Efectos del cambio climático sobre la agricultura mediterránea559
Evaluación del efecto del tratamiento de desverdizado sobre la calidad sensorial de mandarinas Oronules559
Determinación rápida de nitrato en suelos agrícolas y en aguas554
Non-destructive assessment of the internal quality of intact persimmon using colour and VIS/NIR hyperspectral imaging553
Phylogeny of the genus Pistacia as determined from analysis of the chloroplast genome552
Principales bioestimulantes y efectos en el cultivo de los cítricos550
Control of major citrus postharvest diseases by sulfur-containing food additives544
Cultivos alternativos al almendro tras la detección de xylella fastidiosa en el norte de la provincia de Alicante543
Control biológico con parasitoides543
Quality of aphid honeydew for a parasitoid varies as a function of both aphid species and host plant537
Fumigación del naranjo537
Prediction of the level of astringency in persimmon using visible and near-infrared spectroscopy536
Cuajado y Desarrollo de los Frutos Cítricos531
Gestión integral de residuos orgánicos. Poniendo en marcha la economía circular en la sociedad530
Adopción de tecnologías ahorradoras de agua en la agricultura523
Mitigación y adaptación al cambio climático en la agricultura y la ganadería511
Cambios sensoriales durante la conservación frigorífica de naranjas sanguinas511
Selección de recubrimientos comestibles para extender la vida útil de manzana y pera506
Control químico del ácaro de Texas, Eutetranychus banksi, en cítricos506
Integration of simultaneous tactile sensing and reflectance visible and near-infrared spectroscopy in a robot gripper for mango quality assessment501
Plant exposure to herbivore-induced plant volatiles: a sustainable approach through eliciting plant defenses481
Reconocimiento de variedades de cítricos en campo480
Podredumbres de poscosecha del níspero en España479
Direct Measurement of Mass and Economic Harvest and Post-Harvest Losses in Spanish Persimmon Primary Production478
Physiological and molecular mechanisms underlying graft compatibility.477
The Genus Citrus471
Nesidiocoris tenuis, un aliado para el control biológico de la mosca blanca471
Eliciting tomato plant defenses by exposure to herbivore induced plant volatiles470
Control químico de la nueva plaga de cítricos, el cotonet de les Valls, Delottococcus aberiae469
Postharvest treatments with GRAS salts to control fresh fruit decay455
Starch-glyceryl monostearate edible coatings formulated with sodium benzoate control postharvest citrus diseases caused by Penicillium digitatum and Penicillium italicum454
Consumer Description by Check-All-That-Apply Questions (CATA) of the Sensory Profiles of Commercial and New Mandarins. Identification of Preference Patterns and Drivers of Liking452
Bioactive Compounds and Antioxidant Capacity of Valencian Pepper Landraces451