Castellano
English
Valenciá
Visualitza element
Inici de ReDivia
1.- Investigación
1.1.- Artículos de revista académica
Visualitza element
Inici de ReDivia
1.- Investigación
1.1.- Artículos de revista académica
Visualitza element
Canviar navegació
Canviar navegació
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Coating for minimally processed fruits and vegetables
Exporta
URI
http://hdl.handle.net/20.500.11939/5101
http://hdl.handle.net/20.500.11939/5101
DOI
http10.1201/b11082
Derechos de acceso
openAccess
Metadades
Mostra el registre complet de l'element
Autor/a
Dea, S.
;
Ghidelli, Christian
;
Pérez-Gago, María B.
;
Plotto, A.
Data
2012
Cita bibliográfica
Dea, S., Ghidelli, C., Pérez-Gago, M. B., & Plotto, A. (2012). Coatings for minimally processed fruits and vegetables. Edible coatings and films to improve food quality. CRC Press, Boca Raton, FL, 243-289.
Col·leccions
1.1.- Artículos de revista académica
Cerca a ReDivia
Aquesta col·lecció
Visualitza
Tot ReDivia
Comunitats i col·leccions
Per data de publicació
Autor/a
Títols
Matèries
Temes
Centres IVIA
Aquesta col·lecció
Per data de publicació
Autor/a
Títols
Matèries
Temes
Centres IVIA
El meu compte
Entra
Registre
D'interès
Política d'Accés Obert de l'IVIA
Propietat intel·lectual i drets d'autor
Autoarxiu
Preguntes freqüents
Indexadores
Estadístiques
Vegeu Estadístiques d'ús