• Castellano
  • English
  • Valenciá
Página de inicio de ReDivia
Página de la Generalitat ValenciáPágina de IVIA
Visualitza element 
  •   Inici de ReDivia
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • Visualitza element
  •   Inici de ReDivia
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • Visualitza element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Coating for minimally processed fruits and vegetables

Exporta
untranslatedRefworks
URI
http://hdl.handle.net/20.500.11939/5101
http://hdl.handle.net/20.500.11939/5101
DOI
http10.1201/b11082
Derechos de acceso
openAccess
Metadades
Mostra el registre complet de l'element
Autor/a
Dea, S.; Ghidelli, ChristianAutoridad IVIA; Pérez-Gago, María B.Autoridad IVIA; Plotto, A.
Data
2012
Cita bibliográfica
Dea, S., Ghidelli, C., Pérez-Gago, M. B., & Plotto, A. (2012). Coatings for minimally processed fruits and vegetables. Edible coatings and films to improve food quality. CRC Press, Boca Raton, FL, 243-289.
Col·leccions
  • 1.1.- Artículos de revista académica

Visualitza

Tot ReDiviaComunitats i col·leccionsPer data de publicacióAutor/aTítolsMatèriesTemesCentres IVIAAquesta col·leccióPer data de publicacióAutor/aTítolsMatèriesTemesCentres IVIA

El meu compte

EntraRegistre

D'interès

Política d'Accés Obert de l'IVIAPropietat intel·lectual i drets d'autorAutoarxiuPreguntes freqüents

Indexadores

RecolectaSherpa RomeoDulcinea

Estadístiques

Vegeu Estadístiques d'ús
Creative Commons License

El contenido de este sitio está bajo una licencia Creative Commons - No comercial - Sin Obra Derivada (by-nc-nd), salvo que se indique lo contrario.