Castellano
English
Valenciá
Visualitza element
Inici de ReDivia
1.- Investigación
1.1.- Artículos de revista académica
Visualitza element
Inici de ReDivia
1.- Investigación
1.1.- Artículos de revista académica
Visualitza element
Canviar navegació
Canviar navegació
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Increasing salt tolerance in dicotyledonous plants with an emphasis on the tomato
Buscar en Dimension
Exporta
URI
http://hdl.handle.net/20.500.11939/5056
Derechos de acceso
openAccess
Metadades
Mostra el registre complet de l'element
Autor/a
Cuartero, J.
;
Bolarin, M. C.
;
Asins, María J.
;
Moreno, V.
Data
2005
Cita bibliográfica
Cuartero, J., Bolarin, M.C., Asins, M.J., Moreno, V. (2005). Increasing salt tolerance in dicotyledonous plants with an emphasis on the tomato. Comparative Biochemistry and Physiology A-Molecular & Integrative Physiology, 141(3), S337-S338.
Col·leccions
1.1.- Artículos de revista académica
Cerca a ReDivia
Aquesta col·lecció
Visualitza
Tot ReDivia
Comunitats i col·leccions
Per data de publicació
Autor/a
Títols
Matèries
Temes
Centres IVIA
Aquesta col·lecció
Per data de publicació
Autor/a
Títols
Matèries
Temes
Centres IVIA
El meu compte
Entra
Registre
D'interès
Política d'Accés Obert de l'IVIA
Propietat intel·lectual i drets d'autor
Autoarxiu
Preguntes freqüents
Indexadores
Estadístiques
Vegeu Estadístiques d'ús