• Castellano
  • English
  • Valenciá
Página de inicio de ReDivia
Página de la Generalitat ValenciáPágina de IVIA
Visualitza element 
  •   Inici de ReDivia
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • Visualitza element
  •   Inici de ReDivia
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • Visualitza element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Increasing salt tolerance in dicotyledonous plants with an emphasis on the tomato

Buscar en Dimension
Exporta
untranslatedRefworks
URI
http://hdl.handle.net/20.500.11939/5056
Derechos de acceso
openAccess
Metadades
Mostra el registre complet de l'element
Autor/a
Cuartero, J.; Bolarin, M. C.; Asins, María J.Autoridad IVIA; Moreno, V.
Data
2005
Cita bibliográfica
Cuartero, J., Bolarin, M.C., Asins, M.J., Moreno, V. (2005). Increasing salt tolerance in dicotyledonous plants with an emphasis on the tomato. Comparative Biochemistry and Physiology A-Molecular & Integrative Physiology, 141(3), S337-S338.
Col·leccions
  • 1.1.- Artículos de revista académica

Visualitza

Tot ReDiviaComunitats i col·leccionsPer data de publicacióAutor/aTítolsMatèriesTemesCentres IVIAAquesta col·leccióPer data de publicacióAutor/aTítolsMatèriesTemesCentres IVIA

El meu compte

EntraRegistre

D'interès

Política d'Accés Obert de l'IVIAPropietat intel·lectual i drets d'autorAutoarxiuPreguntes freqüents

Indexadores

RecolectaSherpa RomeoDulcinea

Estadístiques

Vegeu Estadístiques d'ús
Creative Commons License

El contenido de este sitio está bajo una licencia Creative Commons - No comercial - Sin Obra Derivada (by-nc-nd), salvo que se indique lo contrario.