• Castellano
  • English
  • Valenciá
Página de inicio de ReDivia
Página de la Generalitat ValenciáPágina de IVIA
View Item 
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • View Item
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Sugar Changes in Clementine and Orange Fruit during Ripening

Export
untranslatedRefworks
URI
http://hdl.handle.net/20.500.11939/4556
DOI
10.1080/14620316.1987.11515817
Derechos de acceso
openAccess
Metadata
Show full item record
Author
Tadeo, J. L.; Ortiz Marcide, Jesús M.; Estelles, A.
Date
1987
Cita bibliográfica
Tadeo, J.L., Ortiz, J.M., Estelles, A. (1987). Sugar Changes in Clementine and Orange Fruit during Ripening. Journal of Horticultural Science, 62(4), 531-537.
Collections
  • 1.1.- Artículos de revista académica

Browse

All of ReDiviaCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA CentersThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA Centers

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Of interest

IVIA Open Access PolicyIntellectual property and copyrightAutoarchiveFrequently Asked Questions

Indexers

Recolectauntranslated

El contenido de este sitio está bajo una licencia Creative Commons - No comercial - Sin Obra Derivada (by-nc-nd), salvo que se indique lo contrario.