• Castellano
  • English
  • Valenciá
Página de inicio de ReDivia
Página de la Generalitat ValenciáPágina de IVIA
Visualitza element 
  •   Inici de ReDivia
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • Visualitza element
  •   Inici de ReDivia
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • Visualitza element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Enhancing Beta-Carotene (Pro-vitamin A) Content in Orange Fruits

Buscar en Dimension
Exporta
untranslatedRefworks
URI
http://hdl.handle.net/20.500.11939/4380
Derechos de acceso
openAccess
Metadades
Mostra el registre complet de l'element
Autor/a
Pons, Elsa; Rodriguez, Ana; Alquezar, Berta; Rodrigo, Maria; Zacarias, Lorenzo; Pena, Leandro
Data
2010
Cita bibliográfica
Pons, E., Rodriguez, A., Alquezar, B., Rodrigo, M., Zacarias, L., Pena, L. (2010). Enhancing Beta-Carotene (Pro-vitamin A), Content in Orange Fruits. In Vitro Cellular & Developmental Biology-Animal, 46, S60-S60.
Col·leccions
  • 1.1.- Artículos de revista académica

Visualitza

Tot ReDiviaComunitats i col·leccionsPer data de publicacióAutor/aTítolsMatèriesTemesCentres IVIAAquesta col·leccióPer data de publicacióAutor/aTítolsMatèriesTemesCentres IVIA

El meu compte

EntraRegistre

Estadístiques

Vegeu Estadístiques d'ús

D'interès

Política d'Accés Obert de l'IVIAPropietat intel·lectual i drets d'autorAutoarxiuPreguntes freqüents

Indexadores

Recolectauntranslated

El contenido de este sitio está bajo una licencia Creative Commons - No comercial - Sin Obra Derivada (by-nc-nd), salvo que se indique lo contrario.