• Castellano
  • English
  • Valenciá
Página de inicio de ReDivia
Página de la Generalitat ValenciáPágina de IVIA
Browsing 1.6.- Tesis by Category 
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • 1.6.- Tesis
  • Browsing 1.6.- Tesis by Category
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • 1.6.- Tesis
  • Browsing 1.6.- Tesis by Category
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browsing 1.6.- Tesis by Category "Q01 Food science and technology"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 1-6 of 6

  • title
  • issue date
  • submit date
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Open

      Effect of rootstock on the fruit quality of mandarins ‘Clemenules’ and ‘Tango’, and blood oranges ‘Tarocco Rosso’ and ‘Moro’ 

      Morales, Julia (2021)
    • Open

      Harvest and postharvest quality of persimmon fruit: physicochemical and nutritional aspects 

      Novillo, Pedro (2015)
    • Open

      Mejora de la tecnología de desastringencia, conservación y comercialización de caqui "Rojo Brillante" para consumo en fresco 

      Besada, Cristina (2008)
    • Open

      Mejora de la Tecnología de desverdización de cítricos y aptitud a la frigoconservación de nuevas variedades. Estudios sobre parámetros de calidad y composición nutricional 

      Sdiri, Sawsen (2013)
    • Open

      Obtención de híbridos triploides de cítricos 

      Aleza, Pablo (2008)
    • Open

      Optimization of postharvest technology for ‘Rojo Brillante’ persimmon and introduction of new varieties in the mediterranean area 

      Fathi-Najafabadi, Ayoub (2021)

      Browse

      All of ReDiviaCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA CentersThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA Centers

      My Account

      LoginRegister

      Of interest

      IVIA Open Access PolicyIntellectual property and copyrightAutoarchiveFrequently Asked Questions

      Indexers

      Recolectauntranslated

      El contenido de este sitio está bajo una licencia Creative Commons - No comercial - Sin Obra Derivada (by-nc-nd), salvo que se indique lo contrario.