• Castellano
  • English
  • Valenciá
Página de inicio de ReDivia
Página de la Generalitat ValenciáPágina de IVIA
Browsing 1.6.- Tesis by Subjetc 
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • 1.6.- Tesis
  • Browsing 1.6.- Tesis by Subjetc
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • 1.6.- Tesis
  • Browsing 1.6.- Tesis by Subjetc
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browsing 1.6.- Tesis by Subjetc "Diospyros"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 1-2 of 2

  • title
  • issue date
  • submit date
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Open

      Mejora de la tecnología de desastringencia, conservación y comercialización de caqui "Rojo Brillante" para consumo en fresco 

      Besada, Cristina (2008)
    • Open

      Optimization of postharvest technology for ‘Rojo Brillante’ persimmon and introduction of new varieties in the mediterranean area 

      Fathi-Najafabadi, Ayoub (2021)

      Browse

      All of ReDiviaCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA CentersThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA Centers

      My Account

      LoginRegister

      Of interest

      IVIA Open Access PolicyIntellectual property and copyrightAutoarchiveFrequently Asked Questions

      Indexers

      Recolectauntranslated

      El contenido de este sitio está bajo una licencia Creative Commons - No comercial - Sin Obra Derivada (by-nc-nd), salvo que se indique lo contrario.