Browsing 1.4.- Proceedings by Category "Q02 Food processing and preservation"
Now showing items 1-20 of 52
-
Adecuación del tratamiento de desverdización para minimizar alteraciones fisiológicas durante la comercialización de mandarinas
(UPC (Universitat Politécnica de Cartagena), 2007) -
Aspectos postrecolección relacionados con el comportamiento del grano de arroz durante el proceso de elaboración
(Fundación Valenciana de Estudios Avanzados, 1997) -
Automatic inspection of satsuma slices using a machine vision system
(European Society of Agricultural Engineers, 2004) -
The Citrus Quarantine Station in Spain
(iocv, 1984) -
Computer vision developments for the automatic inspection of fresh and processed fruits
(Leibniz Institute for Agricultural Engineering Potsdam Bornim (ATB), 2009) -
Control de enfermedades de postcosecha del melocoton
(Conselleria d'Agricultura, pesca i alimentació, 2004) -
Detection of Astringent and Deastringent Persimmon Fruits using Hyperspectral Imaging Technology
(Wageningen University & Research, 2018)