Browsing 1.4.- Proceedings by Category "J10 Handling, transport, storage and protection of agricultural products"
Now showing items 1-20 of 66
-
Adecuación del tratamiento de desverdización para minimizar alteraciones fisiológicas durante la comercialización de mandarinas
(UPC (Universitat Politécnica de Cartagena), 2007) -
Aspectos postrecolección relacionados con el comportamiento del grano de arroz durante el proceso de elaboración
(Fundación Valenciana de Estudios Avanzados, 1997) -
Automatic inspection of satsuma slices using a machine vision system
(European Society of Agricultural Engineers, 2004) -
An automatic system for generating thermal maps in vessel holds for monitoring the correct application of the quarantine protocol against the mediterranean fruitfly
(European Society of Agricultural Engineers, 2004) -
Causes of flesh browning in persimmon ‒ a review
(ISHS, 2018) -
The Citrus Quarantine Station in Spain
(iocv, 1984) -
Colour segmentation of citrus fruits images for stem location
(Asociación Española de Reconocimiento de Formas y Análisis de Imágenes, 1995) -
Computer vision developments for the automatic inspection of fresh and processed fruits
(Leibniz Institute for Agricultural Engineering Potsdam Bornim (ATB), 2009) -
Conservación frigorífica de agrios
(Comité de Gestión para la Exportación de Cítricos, 1978) -
Control de la “podredumbre marrón” (Monilinia spp.) en los frutales de hueso
(Generalitat Valenciana, Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació, 2007)