Browsing 1.- Investigación by Category "Q02 Food processing and preservation"
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Adecuación del tratamiento de desverdización para minimizar alteraciones fisiológicas durante la comercialización de mandarinas
(UPC (Universitat Politécnica de Cartagena), 2007) -
Alternatives to conventional fungicides for the control of citrus postharvest green and blue moulds
(Stewart Postharvest Solutions, 2008) -
Aspectos postrecolección relacionados con el comportamiento del grano de arroz durante el proceso de elaboración
(Fundación Valenciana de Estudios Avanzados, 1997) -
Automatic inspection of satsuma slices using a machine vision system
(European Society of Agricultural Engineers, 2004) -
Calidad del arroz
(Junta de Andalucía-Consejería de Agricultura y Pesca., 1997) -
Chitosan and Other Edible Coatings for Fresh Fruit Postharvest Disease Control
(Taylor & Francis Group, 2020) -
Citrus
(Elsevier, 2020) -
Citrus Fruits
(Taylor & Francis Group, 2020) -
The Citrus Quarantine Station in Spain
(iocv, 1984) -
Computer vision developments for the automatic inspection of fresh and processed fruits
(Leibniz Institute for Agricultural Engineering Potsdam Bornim (ATB), 2009)