• Castellano
  • English
  • Valenciá
Página de inicio de ReDivia
Página de la Generalitat ValenciáPágina de IVIA
Browsing 1.- Investigación by Subjetc 
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • Browsing 1.- Investigación by Subjetc
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • Browsing 1.- Investigación by Subjetc
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browsing 1.- Investigación by Subjetc "Agrobiodiversity"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 1-2 of 2

  • title
  • issue date
  • submit date
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Open

      Morphological characterization of eggplant landraces: key for ensuring nutritional quality and biodiversity conservation 

      Martínez-Ispizua, Eva; Martínez-Cuenca, Mary-RusAutoridad IVIA; Marsal, José I.Autoridad IVIA; Díez, María José; Soler, Salvador; Valcárcel, José Vicente; Calatayud, ÁngelesAutoridad IVIA (SEBP/SPFV, 2021)
    • Open

      Phenotyping Local Eggplant Varieties: Commitment to Biodiversity and Nutritional Quality Preservation 

      Martínez-Ispizua, Eva; Calatayud, ÁngelesAutoridad IVIA; Marsal, José I.Autoridad IVIA; Mateos-Fernández, Rubén; Díez, María José; Soler, Salvador; Valcárcel, José Vicente; Martínez-Cuenca, Mary-RusAutoridad IVIA (Frontiers Media, 2021)

      Browse

      All of ReDiviaCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA CentersThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA Centers

      My Account

      LoginRegister

      Of interest

      IVIA Open Access PolicyIntellectual property and copyrightAutoarchiveFrequently Asked Questions

      Indexers

      RecolectaSherpa RomeoDulcinea

      Statistics

      View Usage Statistics
      Creative Commons License

      El contenido de este sitio está bajo una licencia Creative Commons - No comercial - Sin Obra Derivada (by-nc-nd), salvo que se indique lo contrario.