Preguntes freqüents

 • Què és ReDivia?

ReDivia (Repositori Digital de l’IVIA) és el repositori institucional de l'Institut Valencià d’Investigacions Agràries; un gran dipòsit documental destinat a preservar i difondre en accés obert la producció científica de l’IVIA, en coherència amb la seua Política Institucional de Open Access i la seua adhesió a la Declaració de Berlín.

 • Què conté ReDivia?

El repositori de l’IVIA ha sigut creat per a preservar i difondre les publicacions científiques i de divulgació generades pel seu personal, així com les de tipus institucional (memòries, etc.) que informen sobre l'activitat del nostre institut.

Està previst publicar, en un futur pròxim, alguns dels nostres fons bibliogràfics antics i les nostres col•leccions de fotografies i videos.

 • Qui pot dipositar documents en ReDivia?

Només poden dipositar documents en ReDivia els membres de l’IVIA, prèviament identificats i autoritzats.

Si és Vé. membre de l’IVIA, disposa de tota la informació en la secció Autoarxiu.

 • Com pot consultar-se el contingut de ReDivia?

El nostre repositori disposa de tres opcions de consulta:

 1. Seguint la pròpia estructura de les Comunitats i Col•leccions en què està estructurat.
 2. Utilitzant el cercador, situat el la part superior del menú principal, i les seues diverses opcions de classificació i filtres.
 3. Emprant qualsevol de les opcions de llistat que s'ofereixen en el menú; és a dir, per data de publicació, autor, títol, matèria, tema i centre IVIA.
  • a. Les matèries emprades han sigut extretes de Agrovoc, tesaurus de la FAO.
   c. L'opció de llistar per Centres IVIA permet conèixer les publicacions de cadascun dels Centres en què està estructurat el nostre institut.
 • Quin ús pot fer-se dels documents arxivats en ReDivia?

Tal com s'indica al peu del repositori, el contingut de ReDivia està sota una llicència Creative Commons - No comercial - Sense Obra Derivada (by-nc-nd), llevat que s'indique el contrari. Açò implica que, si no s'indica el contrari, els treballs repositats poden ser utilitzats sempre que se cite a l'autor, l'ús que es faça d'ells no tinga finalitat comercial ni es modifiquen.

 • Com puc contactar amb els administradors de ReDivia?

Qualsevol comentari, consulta o suggeriment relacionat amb el nostre repositori pot formular-se a través de redivia@gva.es, al telèfon +34 963 424 006 o, personalment, en la biblioteca de l’IVIA situada en l'edifici central del nostre campus.