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Comparative transcriptome analysis of stylar canal cells identifies novel candidate genes implicated in the self-incompatibility response of Citrus clementina4119
Enfermedades de los cítricos2123
Ciclo biológico, dinámica poblacional y enemigos naturales de Saissetia oleae Olivier (Homoptera: Coccidae), en olivares del Alto Palancia (Castellón)1656
La polilla del tomate, 'Tuta absoluta'1228
Bancos Germoplasma del IVIA en la web1071
Reducing the impact of the two invasive pests, Delottococcus aberiae (De Lotto) (Hemiptera: Pseudococcidae) and Trioza erytreae (De Guercio) (lyemipteraH: Triozidae), by strengthening sustainability and biological control in Mediterranean citrus.920
Bases para una gestión integrada de plagas en el cultivo de caqui en la Comunidad Valenciana919
Sustratos para el cultivo sin suelo. Materiales, propiedades y manejo898
Genomics of the origin and evolution of Citrus850
El cultivo del caqui834
Biodiversity and Biogeography of Three Pseudomonas syringae Pathovars which Affect Kiwi Fruit Cultivation771
Control de la flora espontánea mediante métodos no químicos725
Enhancing Pest Management in Sweet Pepper by the Exploitation of Zoophytophagy712
Neonicotinoids in excretion product of phloem-feeding insects kill beneficial insects696
Effect of competition between Aphytis chrysomphali (Mercet) and A. melinus DeBach (Hymenoptera: Aphelinidae), on their coexistence and efficacy as biological control agents of Aonidiella aurantii (Maskell) (Hemiptera: Diaspididae).684
Determinación de las enfermedades de poscosecha del caqui "Rojo Brillante"611
Investigación aplicada en patología de poscosecha de fruta fresca en el Centre de Tecnologia Postcollita (CTP) del Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA)607
Importancia de los artrópodos depredadores de insectos y ácaros en España.573
Enfermedades causadas por la bacteria Xylella fastidiosa572
Nonreproductive Effects of Insect Parasitoids on Their Hosts572
IPM-recommended insecticides harm beneficial insects through contaminated honeydew564
Cultivo del Algarrobo561
A review of recent research outcomes on the housing of farmed domestic rabbits: reproducing does557
Estudios sobre el control del corazón negro de la granada causado por Alternaria alternata554
La prevención es todavía la mejor arma para mantener la salud fitosanitaria de los cítricos españoles554
Overstinging by hymenopteran parasitoids causes mutilation and surplus killing of hosts550
Balance de macronutrientes y materia orgánica en el suelo de agrosistemas hortícolas con manejo integrado y ecológico548
Potential of VIS-NIR hyperspectral imaging and chemometric methods to identify similar cultivars of nectarine523
Host range testing of Tamarixia dryi (Hymenoptera: Eulophidae) sourced from South Africa for classical biological control of Trioza erytreae (Hemiptera: Psyllidae) in Europe521
Pepper Rootstock and Scion Physiological Responses Under Drought Stress517
Biotecnología Agrícola514
Caracterización del olor de nuevas variedades de mandarina sin semillas obtenidas en el IVIA496
Historia del arroz Bombón489
El origen de las especies cultivadas de cítricos486
Efecto bioestimulante de diferentes productos en cítricos486
Evaluación del efecto del tratamiento de desverdizado sobre la calidad sensorial de mandarinas Oronules485
Parasitic wasps avoid ant-protected hemipteran hosts via detection of ant cuticular hydrocarbons481
Antifungal Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)-Lipid Composite Edible Coatings and Modified Atmosphere Packaging (MAP) to Reduce Postharvest Decay and Improve Storability of ‘Mollar De Elche’ Pomegranates481
Caracterización de la mancha negra de poscosecha del caqui (Diospyros kaki L.) causada por Alternaria alternata471
Quality of aphid honeydew for a parasitoid varies as a function of both aphid species and host plant468
Optimization of antifungal edible pregelatinized potato starch-based coating formulations by response surface methodology to extend postharvest life of ‘Orri’ mandarins467
Zoophytophagous predator-induced defences restrict accumulation of the tomato spotted wilt virus466
Non-destructive assessment of the internal quality of intact persimmon using colour and VIS/NIR hyperspectral imaging464
Prediction of the level of astringency in persimmon using visible and near-infrared spectroscopy460
Unravelling Citrus Huanglongbing Disease459
Efectos del cambio climático sobre la agricultura mediterránea458
Contribution of predation to the biological control of a key herbivorous pest in citrus agroecosystems453
Bacterias asociadas al foamy canker o chancro espumoso del almendro447
Curative activity of postharvest GRAS salt treatments to control citrus sour rot caused by Geotrichum citri-aurantii441
Alternativas de gestión de la paja de arroz en la Albufera de Valencia432
Histología y Citología de Cítricos431
Integration of simultaneous tactile sensing and reflectance visible and near-infrared spectroscopy in a robot gripper for mango quality assessment429
Cómo conocer la salinidad del suelo mediante medidas de conductividad eléctrica.424
Panorama actual del cultivo del granado422
Gestión integral de residuos orgánicos. Poniendo en marcha la economía circular en la sociedad419
Cambios sensoriales durante la conservación frigorífica de naranjas sanguinas415
Mitigación y adaptación al cambio climático en la agricultura y la ganadería410
Control of major citrus postharvest diseases by sulfur-containing food additives407
Postharvest treatments with GRAS salts to control fresh fruit decay397
Cultivos alternativos al almendro tras la detección de xylella fastidiosa en el norte de la provincia de Alicante388
Determinación rápida de nitrato en suelos agrícolas y en aguas380
Consumer Description by Check-All-That-Apply Questions (CATA) of the Sensory Profiles of Commercial and New Mandarins. Identification of Preference Patterns and Drivers of Liking358
Control Biológico de Tuta absoluta: catalogación de enemigos naturales y potencial de los míridos depradores como agentes de control353
Podredumbres de poscosecha del níspero en España350
Plant exposure to herbivore-induced plant volatiles: a sustainable approach through eliciting plant defenses346
Identificación y autentificación de variedades de cítricos mediante detección de variaciones estructurales cromosómicas342
Retos de la fertilización de la nueva citricultura valenciana340
Selección de recubrimientos comestibles para extender la vida útil de manzana y pera332
Punta blanca: Enfermedad del arroz ocasionada por el nematodo Aphelenchoides besseyi325
Sugar provisioning for ants enhances biological control of mealybugs in citrus321
Absorción y translocación del calcio y nitrógeno en plantas jóvenes de cítricos cultivadas en suelo319
Development and Validation of Real-Time PCR Method to Estimate Stored Sperm in the Spermathecae of Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae)318
Astringency assessment of persimmon by hyperspectral imaging315
Effects of Citrus Overwintering Predators, Host Plant Phenology and Environmental Variables on Aphid Infestation Dynamics in Clementine Citrus306
Spatial Bayesian Modeling Applied to the Surveys of Xylella fastidiosa in Alicante (Spain) and Apulia (Italy)306
3833305
Production of 15N-Labelled Liquid Organic Fertilisers Based on Manure and Crop Residue for Use in Fertigation Studies304
Vine and soil-based measures of water status in Tempranillo vineyard304
Bioactive Compounds and Antioxidant Capacity of Valencian Pepper Landraces304
Chromatin-associated regulation of sorbitol synthesis in flower buds of peach302
Strategies to produce grapefruit-like citrus varieties with a low furanocoumarin content and distinctive flavonoid profiles302
A broad exploration of a transgenic population of citrus: stability of gene expression and phenotype295
Influence of Virus and Virus-Like Agents on the Development of Citrus Buds Cultured Invitro295
5755295
Fumigación del naranjo294
Barrenetas presentes en el cultivo del caqui en la Comunidad Valenciana291
Genetic analysis of rootstock-mediated nitrogen (N) uptake and root-toshoot signalling at contrasting N availabilities in tomato288
Relación entre la coloración de la piel y la calidad interna de naranjas ‘Sanguinelli’. Estudios físico-químicos y sensoriales288
Resilience and robustness of IPM in protected horticulture in the face of potential invasive pests286
Fertilización en agricultura ecológica, más allá de la sustitución de insumos286
Principales bioestimulantes y efectos en el cultivo de los cítricos284
Control biológico con parasitoides283
Programación de riego en cítricos en base a sensores de medida del estado hídrico del suelo y de la planta280
Tracking the outbreak: an optimized sequential adaptive strategy for Xylella fastidiosa delimiting surveys279
Effect of Grafting on the Production, Physico-Chemical Characteristics and Nutritional Quality of Fruit from Pepper Landraces273
Hydroxypropyl Methylcellulose-Based Edible Coatings Formulated with Antifungal Food Additives to Reduce Alternaria Black Spot and Maintain Postharvest Quality of Cold-Stored ‘Rojo Brillante’ Persimmons271
6734267
Physiological and molecular mechanisms underlying graft compatibility.267
Interactive effects of warming and water deficit on Shiraz vine transpiration in the Barossa Valley, Australia261
Manejo del riego. Necesidades hídricas del caqui y respuestas al estrés hídrico260