Browsing 1.1.- Artículos de revista académica by Category "J10 Handling, transport, storage and protection of agricultural products"
Now showing items 1-20 of 26
-
Alternatives to conventional fungicides for the control of citrus postharvest green and blue moulds
(Stewart Postharvest Solutions, 2008) -
Antifungal Edible Coatings for Fresh Citrus Fruit: A Review
(MDPI, 2015) -
Calidad fisicoquímica, sensorial y nutricional de naranjas cv. valencia recubiertas con quitosano
(Colegio de Postgraduados, Montecillo, Edo. de México., 2012) -
Control of Postharvest Blue and Green Molds of Oranges by Hot Water, Sodium Carbonate, and Sodium Bicarbonate
(American Phytopathological Society (APS), 2001) -
Efecto del quitosano aplicado como recubrimiento en mandarinas ‘fortune’
(Asociación Iberoamericana de Tecnología Postcosecha, 2003) -
Efecto del tratamiento de desverdización en la calidad de mandarinas ‘oronules’ con vistas a la exportación a japón
(Asociación Iberoamericana de Tecnología Postcosecha, S.C., 2006) -
Effect of antioxidants and pH on browning and firmness of minimally processed eggplant
(Editura AcademicPres, 2020) -
Estado actual en la conservación de caqui ‘rojo brillante’
(Asociación Iberoamericana de Tecnología Postcosecha, S.C., 2006) -
Functional Ag‐Exchanged Zeolites as Biocide Agents
(John Wiley & Sons, 2018) -
Incidence and etiology of postharvest diseases of fresh fruit of date palm (Phoenix dactylifera L.) in the grove of Elx (Spain)
(Mediterranean Phytopathological Union, 2016) -
Insights into the Role of the Berry-Specific Ethylene Responsive Factor VviERF045
(Frontiers Media, 2016)