• Castellano
  • English
  • Valenciá
Página de inicio de ReDivia
Página de la Generalitat ValenciáPágina de IVIA
Browsing 1.1.- Artículos de revista académica by Subjetc 
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • Browsing 1.1.- Artículos de revista académica by Subjetc
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • Browsing 1.1.- Artículos de revista académica by Subjetc
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browsing 1.1.- Artículos de revista académica by Subjetc "Broilers"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 1-2 of 2

  • title
  • issue date
  • submit date
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Open

      Fast and Slow-Growing Management Systems: Characterisation of Broiler Caecal Microbiota Development throughout the Growing Period 

      Montoro-Dasí, Laura; Villagra, Arantxa; De-Toro, María; Pérez-Gracia, María T.; Vega, Santiago; [et al.] (MDPI, 2020)
    • Open

      The dynamic of antibiotic resistance in commensal Escherichia coli throughout the growing period in broiler chickens: fast-growing vs. slow-growing breeds 

      Montoro-Dasi, L.; Villagra, A.; Sevilla-Navarro, S.; Pérez-Gracia, M. T.; Vega, S.; [et al.] (Elsevier, 2020)

      Browse

      All of ReDiviaCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA CentersThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA Centers

      My Account

      LoginRegister

      Of interest

      IVIA Open Access PolicyIntellectual property and copyrightAutoarchiveFrequently Asked Questions

      Indexers

      Recolectauntranslated

      El contenido de este sitio está bajo una licencia Creative Commons - No comercial - Sin Obra Derivada (by-nc-nd), salvo que se indique lo contrario.