• Castellano
  • English
  • Valenciá
Página de inicio de ReDivia
Página de la Generalitat ValenciáPágina de IVIA
Browsing 1.1.- Artículos de revista académica by Subjetc 
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • Browsing 1.1.- Artículos de revista académica by Subjetc
  •   ReDivia Home
  • 1.- Investigación
  • 1.1.- Artículos de revista académica
  • Browsing 1.1.- Artículos de revista académica by Subjetc
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browsing 1.1.- Artículos de revista académica by Subjetc "Eggplant"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 1-2 of 2

  • title
  • issue date
  • submit date
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Open

      Effect of antioxidants and pH on browning and firmness of minimally processed eggplant 

      Uscanga-Sosa, Diana P.; Pérez-Gago, María B.; Gómez-Merino, Fernando C.; Herrera-Corredor, José A.; Hernández-Cázares, Aleida S.; [et al.] (Editura AcademicPres, 2020)
    • Open

      Physiological and Biochemical Responses to Salt Stress in Cultivated Eggplant (Solanum melongena L.) and in S. insanum L., a Close Wild Relative 

      Brenes, Marco; Solana, Andrea; Boscaiu, Monica; Fita, Ana; Vicente, Oscar; [et al.] (MDPI, 2020)

      Browse

      All of ReDiviaCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA CentersThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjetcsCategoriesIVIA Centers

      My Account

      LoginRegister

      Of interest

      IVIA Open Access PolicyIntellectual property and copyrightAutoarchiveFrequently Asked Questions

      Indexers

      Recolectauntranslated

      El contenido de este sitio está bajo una licencia Creative Commons - No comercial - Sin Obra Derivada (by-nc-nd), salvo que se indique lo contrario.