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Bancos Germoplasma del IVIA en la web962
Bases para una gestión integrada de plagas en el cultivo de caqui en la Comunidad Valenciana744
Reducing the impact of the two invasive pests, Delottococcus aberiae (De Lotto) (Hemiptera: Pseudococcidae) and Trioza ertreae (De Guercio) (lyemipteraH: Triozidae), by strengthening sustainability and biological control in Mediterranean citrus.714
Genomics of the origin and evolution of Citrus670
Biodiversity and Biogeography of Three Pseudomonas syringae Pathovars which Affect Kiwi Fruit Cultivation659
Neonicotinoids in excretion product of phloem-feeding insects kill beneficial insects565
Enhancing Pest Management in Sweet Pepper by the Exploitation of Zoophytophagy564
Enfermedades causadas por la bacteria Xylella fastidiosa521
Determinación de las enfermedades de poscosecha del caqui "Rojo Brillante"508
Effect of competition between Aphytis chrysomphali (Mercet) and A. melinus DeBach (Hymenoptera: Aphelinidae), on their coexistence and efficacy as biological control agents of Aonidiella aurantii (Maskell) (Hemiptera: Diaspididae).486
Control de la flora espontánea mediante métodos no químicos480
Nonreproductive Effects of Insect Parasitoids on Their Hosts461
Pepper Rootstock and Scion Physiological Responses Under Drought Stress445
Investigación aplicada en patología de poscosecha de fruta fresca en el Centre de Tecnologia Postcollita (CTP) del Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA)438
Overstinging by hymenopteran parasitoids causes mutilation and surplus killing of hosts437
Potential of VIS-NIR hyperspectral imaging and chemometric methods to identify similar cultivars of nectarine433
Quality of aphid honeydew for a parasitoid varies as a function of both aphid species and host plant411
Caracterización del olor de nuevas variedades de mandarina sin semillas obtenidas en el IVIA404
Evaluación del efecto del tratamiento de desverdizado sobre la calidad sensorial de mandarinas Oronules398
PREVENCIÓN: todavía la mejor arma para mantener la salud fitosanitaria de los cítricos españoles390
Historia del arroz Bombón382
Prediction of the level of astringency in persimmon using visible and near-infrared spectroscopy360
Integration of simultaneous tactile sensing and reflectance visible and near-infrared spectroscopy in a robot gripper for mango quality assessment360
Contribution of predation to the biological control of a key herbivorous pest in citrus agroecosystems356
Host range testing of Tamarixia dryi (Hymenoptera: Eulophidae) sourced from South Africa for classical biological control of Trioza erytreae (Hemiptera: Psyllidae) in Europe352
Efectos del cambio climático sobre la agricultura mediterránea351
Gestión integral de residuos orgánicos. Poniendo en marcha la economía circular en la sociedad347
Cambios sensoriales durante la conservación frigorífica de naranjas sanguinas340
Zoophytophagous predator-induced defences restrict accumulation of the tomato spotted wilt virus339
Bacterias asociadas al foamy canker o chancro espumoso del almendro323
Non-destructive assessment of the internal quality of intact persimmon using colour and VIS/NIR hyperspectral imaging318
Postharvest treatments with GRAS salts to control fresh fruit decay312
Mitigación y adaptación al cambio climático en la agricultura y la ganadería301
5755295
Efecto bioestimulante de diferentes productos en cítricos289
Estimación de la capacidad potencial de secuestro y emisión de CO2 de los suelos agrícolas de la Comunidad Valenciana282
Retos de la fertilización de la nueva citricultura valenciana270
Control of major citrus postharvest diseases by sulfur-containing food additives269
Effects of Citrus Overwintering Predators, Host Plant Phenology and Environmental Variables on Aphid Infestation Dynamics in Clementine Citrus266
Astringency assessment of persimmon by hyperspectral imaging261
Chromatin-associated regulation of sorbitol synthesis in flower buds of peach261
Vine and soil-based measures of water status in Tempranillo vineyard260
Production of 15N-Labelled Liquid Organic Fertilisers Based on Manure and Crop Residue for Use in Fertigation Studies252
Selección de recubrimientos comestibles para extender la vida útil de manzana y pera241
Identificación y autentificación de variedades de cítricos mediante detección de variaciones estructurales cromosómicas241
Irrigation scheduling in citrus based on soil and plant water status measuring sensors241
Resilience and robustness of IPM in protected horticulture in the face of potential invasive pests238
La polilla del tomate, 'Tuta absoluta'232
A broad exploration of a transgenic population of citrus: stability of gene expression and phenotype230
Estudios sobre el control del corazón negro de la granada causado por Alternaria alternata229
Podredumbres de poscosecha del níspero en España227
Genetic analysis of rootstock-mediated nitrogen (N) uptake and root-toshoot signalling at contrasting N availabilities in tomato225
Determinación rápida de nitrato en suelos agrícolas y en aguas222
5742219
Control Biológico de Tuta absoluta: catalogación de enemigos naturales y potencial de los míridos depradores como agentes de control218
Cultivos alternativos al almendro tras la detección de xylella fastidiosa en el norte de la provincia de Alicante213
IPM-recommended insecticides harm beneficial insects through contaminated honeydew211
Barrenetas presentes en el cultivo del caqui en la Comunidad Valenciana208
Development and Validation of Real-Time PCR Method to Estimate Stored Sperm in the Spermathecae of Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae)208
El origen de las especies cultivadas de cítricos205
Importancia de los artrópodos depredadores de insectos y ácaros en España.198
Situación actual del manejo de plagas en cítricos194
Calidad fisicoquímica, sensorial y nutricional de naranjas cv. valencia recubiertas con quitosano190
Manejo del riego. Necesidades hídricas del caqui y respuestas al estrés hídrico189
Advances in automated in-field grading of harvested crops187
Postharvest fungal diseases of loquat cv. ‘Algerie’ in Spain183
Next-generation biological control: the need for integrating genetics and genomics183
Spatial Bayesian Modeling Applied to the Surveys of Xylella fastidiosa in Alicante (Spain) and Apulia (Italy)180
Métodos para la medida de la fermentabilidad de los lodos de las estaciones depuradoras de aguas residuales178
Incorporación de un extracto proteico de microalgas en un recubrimiento comestible para la conservación de la pera (cv. Conferencia)176
Fertilización en agricultura ecológica, más allá de la sustitución de insumos175
Transcriptomic analysis of Citrus clementina mandarin fruits maturation reveals a MADS-box transcription factor that might be involved in the regulation of earliness171
Absorción y translocación del calcio y nitrógeno en plantas jóvenes de cítricos cultivadas en suelo170
Caracterización de la mancha negra de poscosecha del caqui (Diospyros kaki L.) causada por Alternaria alternata170
Sustratos para el cultivo sin suelo. Materiales, propiedades y manejo169
Physiological Basis and Transcriptional Profiling of Three Salt-Tolerant Mutant Lines of Rice165
Balance de macronutrientes y materia orgánica en el suelo de agrosistemas hortícolas con manejo integrado y ecológico165
Consumer Description by Check-All-That-Apply Questions (CATA) of the Sensory Profiles of Commercial and New Mandarins. Identification of Preference Patterns and Drivers of Liking165
Relación entre la coloración de la piel y la calidad interna de naranjas ‘Sanguinelli’. Estudios físico-químicos y sensoriales164
Classical biological control of the African citrus psyllid Trioza erytreae, a major threat to the European citrus industry163
Alternativas de gestión de la paja de arroz en la Albufera de Valencia161
Selección de recubrimientos comestibles con capacidad antioxidante para extender la vida útil de berenjenas mínimamente procesadas161
Estrategias para la gestión integrada de las enfermedades causadas por "Phytophthora" en cítricos160
Life history traits of the coccinellids Scymnus subvillosus and S. interruptus on their prey Aphis spiraecola and A. gossypii: Implications for biological control of aphids in clementine citrus157
Punta blanca: Enfermedad del arroz ocasionada por el nematodo Aphelenchoides besseyi156
Recovering Ancient Grapevine Varieties: From Genetic Variability to In Vitro Conservation, A Case Study Variability to In Vitro Conservation, A Case Study151
The Genus Citrus150
Identification of a new polymorphism in the MP/CP region of Spanish isolates of Grapevine Pinot gris virus149
Aleurocanthus spiniferus (Quantaince), Homoptera: Aleyrodidae [=Aleurocanthus citricolus (Newstead) Quaintance & Baker , Aleurocanthus rosae Singh, Aleurocanthus spiniferus var. intermedia Silvestri, Aleurodes citricola Newstead, Aleurodes spinifera Quaintance]144
Mandarin irrigation scheduling by means of frequency domain reflectometry soil moisture monitoring143
Invitro Grafting Method of Re-Establishing Pathogen-Free Plants142
Composts and organic by-products in Pinus halepensis forestry141
Efecto bioestimulante de diferentes productos en melocotonero141
Induced Tomato Plant Resistance Against Tetranychus urticae Triggered by the Phytophagy of Nesidiocoris tenuis138
Interactive effects of warming and water deficit on Shiraz vine transpiration in the Barossa Valley, Australia138
Maduración, perdurabilidad y conservación en árbol de una variedad de clementina en marzo133
Establecimiento de indicadores sobre fermentabilidad de los lodos132
Antifungal activity of GRAS salts against Lasiodiplodia theobromae in vitro and as ingredients of hydroxypropyl methylcellulose-lipid composite edible coatings to control Diplodia stem-end rot and maintain postharvest quality of citrus fruit132
Comparative-Study of Agrobacterium Biotypes 1, 2 and 3 by Electrophoresis and Serological Methods131
Assessment of yield and water productivity of clementine trees under surface and subsurface drip irrigation130