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Bancos Germoplasma del IVIA en la web941
Bases para una gestión integrada de plagas en el cultivo de caqui en la Comunidad Valenciana709
Genomics of the origin and evolution of Citrus661
Biodiversity and Biogeography of Three Pseudomonas syringae Pathovars which Affect Kiwi Fruit Cultivation649
Reducing the impact of the two invasive pests, Delottococcus aberiae (De Lotto) (Hemiptera: Pseudococcidae) and Trioza ertreae (De Guercio) (lyemipteraH: Triozidae), by strengthening sustainability and biological control in Mediterranean citrus.626
Enhancing Pest Management in Sweet Pepper by the Exploitation of Zoophytophagy536
Neonicotinoids in excretion product of phloem-feeding insects kill beneficial insects536
Enfermedades causadas por la bacteria Xylella fastidiosa517
Determinación de las enfermedades de poscosecha del caqui "Rojo Brillante"493
Effect of competition between Aphytis chrysomphali (Mercet) and A. melinus DeBach (Hymenoptera: Aphelinidae), on their coexistence and efficacy as biological control agents of Aonidiella aurantii (Maskell) (Hemiptera: Diaspididae).465
Control de la flora espontánea mediante métodos no químicos457
Nonreproductive Effects of Insect Parasitoids on Their Hosts435
Potential of VIS-NIR hyperspectral imaging and chemometric methods to identify similar cultivars of nectarine427
Investigación aplicada en patología de poscosecha de fruta fresca en el Centre de Tecnologia Postcollita (CTP) del Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA)423
Pepper Rootstock and Scion Physiological Responses Under Drought Stress422
Overstinging by hymenopteran parasitoids causes mutilation and surplus killing of hosts418
Quality of aphid honeydew for a parasitoid varies as a function of both aphid species and host plant411
Caracterización del olor de nuevas variedades de mandarina sin semillas obtenidas en el IVIA373
Historia del arroz Bombón367
Evaluación del efecto del tratamiento de desverdizado sobre la calidad sensorial de mandarinas Oronules360
Prediction of the level of astringency in persimmon using visible and near-infrared spectroscopy346
Integration of simultaneous tactile sensing and reflectance visible and near-infrared spectroscopy in a robot gripper for mango quality assessment345
Efectos del cambio climático sobre la agricultura mediterránea341
Gestión integral de residuos orgánicos. Poniendo en marcha la economía circular en la sociedad338
PREVENCIÓN: todavía la mejor arma para mantener la salud fitosanitaria de los cítricos españoles332
Zoophytophagous predator-induced defences restrict accumulation of the tomato spotted wilt virus331
Contribution of predation to the biological control of a key herbivorous pest in citrus agroecosystems329
Host range testing of Tamarixia dryi (Hymenoptera: Eulophidae) sourced from South Africa for classical biological control of Trioza erytreae (Hemiptera: Psyllidae) in Europe315
Cambios sensoriales durante la conservación frigorífica de naranjas sanguinas309
Non-destructive assessment of the internal quality of intact persimmon using colour and VIS/NIR hyperspectral imaging306
5755295
Postharvest treatments with GRAS salts to control fresh fruit decay293
Mitigación y adaptación al cambio climático en la agricultura y la ganadería289
Estimación de la capacidad potencial de secuestro y emisión de CO2 de los suelos agrícolas de la Comunidad Valenciana280
Chromatin-associated regulation of sorbitol synthesis in flower buds of peach260
Astringency assessment of persimmon by hyperspectral imaging258
Retos de la fertilización de la nueva citricultura valenciana258
Production of 15N-Labelled Liquid Organic Fertilisers Based on Manure and Crop Residue for Use in Fertigation Studies251
Efecto bioestimulante de diferentes productos en cítricos250
Bacterias asociadas al foamy canker o chancro espumoso del almendro243
Vine and soil-based measures of water status in Tempranillo vineyard243
Resilience and robustness of IPM in protected horticulture in the face of potential invasive pests238
Selección de recubrimientos comestibles para extender la vida útil de manzana y pera233
Identificación y autentificación de variedades de cítricos mediante detección de variaciones estructurales cromosómicas232
A broad exploration of a transgenic population of citrus: stability of gene expression and phenotype227
Genetic analysis of rootstock-mediated nitrogen (N) uptake and root-toshoot signalling at contrasting N availabilities in tomato222
Podredumbres de poscosecha del níspero en España221
5742219
Barrenetas presentes en el cultivo del caqui en la Comunidad Valenciana204
Determinación rápida de nitrato en suelos agrícolas y en aguas203
Situación actual del manejo de plagas en cítricos193
Cultivos alternativos al almendro tras la detección de xylella fastidiosa en el norte de la provincia de Alicante192
Manejo del riego. Necesidades hídricas del caqui y respuestas al estrés hídrico186
Postharvest fungal diseases of loquat cv. ‘Algerie’ in Spain182
Estudios sobre el control del corazón negro de la granada causado por Alternaria alternata179
El origen de las especies cultivadas de cítricos178
Incorporación de un extracto proteico de microalgas en un recubrimiento comestible para la conservación de la pera (cv. Conferencia)176
Transcriptomic analysis of Citrus clementina mandarin fruits maturation reveals a MADS-box transcription factor that might be involved in the regulation of earliness170
Métodos para la medida de la fermentabilidad de los lodos de las estaciones depuradoras de aguas residuales169
Control of major citrus postharvest diseases by sulfur-containing food additives168
Control Biológico de Tuta absoluta: catalogación de enemigos naturales y potencial de los míridos depradores como agentes de control165
Physiological Basis and Transcriptional Profiling of Three Salt-Tolerant Mutant Lines of Rice165
Classical biological control of the African citrus psyllid Trioza erytreae, a major threat to the European citrus industry162
Absorción y translocación del calcio y nitrógeno en plantas jóvenes de cítricos cultivadas en suelo160
Balance de macronutrientes y materia orgánica en el suelo de agrosistemas hortícolas con manejo integrado y ecológico160
Selección de recubrimientos comestibles con capacidad antioxidante para extender la vida útil de berenjenas mínimamente procesadas159
Caracterización de la mancha negra de poscosecha del caqui (Diospyros kaki L.) causada por Alternaria alternata158
Life history traits of the coccinellids Scymnus subvillosus and S. interruptus on their prey Aphis spiraecola and A. gossypii: Implications for biological control of aphids in clementine citrus156
Alternativas de gestión de la paja de arroz en la Albufera de Valencia152
Development and Validation of Real-Time PCR Method to Estimate Stored Sperm in the Spermathecae of Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae)151
Recovering Ancient Grapevine Varieties: From Genetic Variability to In Vitro Conservation, A Case Study Variability to In Vitro Conservation, A Case Study146
Identification of a new polymorphism in the MP/CP region of Spanish isolates of Grapevine Pinot gris virus145
Aleurocanthus spiniferus (Quantaince), Homoptera: Aleyrodidae [=Aleurocanthus citricolus (Newstead) Quaintance & Baker , Aleurocanthus rosae Singh, Aleurocanthus spiniferus var. intermedia Silvestri, Aleurodes citricola Newstead, Aleurodes spinifera Quaintance]142
The Genus Citrus142
Importancia de los artrópodos depredadores de insectos y ácaros en España.140
Punta blanca: Enfermedad del arroz ocasionada por el nematodo Aphelenchoides besseyi139
Invitro Grafting Method of Re-Establishing Pathogen-Free Plants139
Composts and organic by-products in Pinus halepensis forestry139
Induced Tomato Plant Resistance Against Tetranychus urticae Triggered by the Phytophagy of Nesidiocoris tenuis138
Efecto bioestimulante de diferentes productos en melocotonero136
Maduración, perdurabilidad y conservación en árbol de una variedad de clementina en marzo132
Comparative-Study of Agrobacterium Biotypes 1, 2 and 3 by Electrophoresis and Serological Methods129
Antifungal activity of GRAS salts against Lasiodiplodia theobromae in vitro and as ingredients of hydroxypropyl methylcellulose-lipid composite edible coatings to control Diplodia stem-end rot and maintain postharvest quality of citrus fruit129
First report of Plum bark necrosis stem pitting-associated virus in sweet cherry in Spain127
Suitable Conditions for Detecting Apple Chlorotic Leaf-Spot Virus in Apricot Trees by Enzyme-Linked Immunosorbent-Assay (Elisa)126
Establecimiento de indicadores sobre fermentabilidad de los lodos126
First Detection of Xylella fastidiosa Infecting Cherry (Prunus avium) and Polygala myrtzfolia Plants, in Mallorca Island, Spain125
Molecular Characterization and Stress Tolerance Evaluation of New Allotetraploid Somatic Hybrids Between Carrizo Citrange and Citrus macrophylla W. rootstocks124
Interactive effects of warming and water deficit on Shiraz vine transpiration in the Barossa Valley, Australia124
A comparative life history study of two mirid bugs preying on Tuta absoluta and Ephestia kuehniella eggs on tomato crops: Implications for biological control123
Consumer Description by Check-All-That-Apply Questions (CATA) of the Sensory Profiles of Commercial and New Mandarins. Identification of Preference Patterns and Drivers of Liking123
Mandarin irrigation scheduling by means of frequency domain reflectometry soil moisture monitoring123
Production and Characterization of Monoclonal-Antibodies Specific for Citrus Tristeza Virus and their use for Diagnosis122
Residues Analysis of Postharvest Imidazole Fungicides in Citrus-Fruit by Hplc and Glc122
Valorización agronómica de lodos de EDAR en un cultivo de almendro en la zona de Requena (Valencia)122
Fitófagos plaga asociados al cultivo del caqui121
Sistema de cría del minador de las hojas de los cítricos, Phyllocnistis citrella Stainton y sus parasitoides Cirrospilus próximo lyncus y Quadrastichus sp121
Occurrence of Plum Pox Virus in Spain in Japanese Plum, a New Natural Host121
A new method for assessment of bunch compactness using automated image analysis120
Recent advances in modified atmosphere packaging and edible coatings to maintain quality of fresh-cut fruits and vegetables119