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Bancos Germoplasma del IVIA en la web932
Bases para una gestión integrada de plagas en el cultivo de caqui en la Comunidad Valenciana686
Genomics of the origin and evolution of Citrus651
Biodiversity and Biogeography of Three Pseudomonas syringae Pathovars which Affect Kiwi Fruit Cultivation635
Enhancing Pest Management in Sweet Pepper by the Exploitation of Zoophytophagy521
Neonicotinoids in excretion product of phloem-feeding insects kill beneficial insects520
Enfermedades causadas por la bacteria Xylella fastidiosa513
Reducing the impact of the two invasive pests, Delottococcus aberiae (De Lotto) (Hemiptera: Pseudococcidae) and Trioza ertreae (De Guercio) (lyemipteraH: Triozidae), by strengthening sustainability and biological control in Mediterranean citrus.507
Determinación de las enfermedades de poscosecha del caqui "Rojo Brillante"486
Effect of competition between Aphytis chrysomphali (Mercet) and A. melinus DeBach (Hymenoptera: Aphelinidae), on their coexistence and efficacy as biological control agents of Aonidiella aurantii (Maskell) (Hemiptera: Diaspididae).455
Control de la flora espontánea mediante métodos no químicos442
Potential of VIS-NIR hyperspectral imaging and chemometric methods to identify similar cultivars of nectarine423
Nonreproductive Effects of Insect Parasitoids on Their Hosts421
Investigación aplicada en patología de poscosecha de fruta fresca en el Centre de Tecnologia Postcollita (CTP) del Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA)414
Pepper Rootstock and Scion Physiological Responses Under Drought Stress410
Quality of aphid honeydew for a parasitoid varies as a function of both aphid species and host plant406
Overstinging by hymenopteran parasitoids causes mutilation and surplus killing of hosts394
Historia del arroz Bombón365
Caracterización del olor de nuevas variedades de mandarina sin semillas obtenidas en el IVIA354
Evaluación del efecto del tratamiento de desverdizado sobre la calidad sensorial de mandarinas Oronules343
Integration of simultaneous tactile sensing and reflectance visible and near-infrared spectroscopy in a robot gripper for mango quality assessment339
Prediction of the level of astringency in persimmon using visible and near-infrared spectroscopy338
Efectos del cambio climático sobre la agricultura mediterránea336
Gestión integral de residuos orgánicos. Poniendo en marcha la economía circular en la sociedad330
Zoophytophagous predator-induced defences restrict accumulation of the tomato spotted wilt virus330
Contribution of predation to the biological control of a key herbivorous pest in citrus agroecosystems321
Host range testing of Tamarixia dryi (Hymenoptera: Eulophidae) sourced from South Africa for classical biological control of Trioza erytreae (Hemiptera: Psyllidae) in Europe307
5755295
Cambios sensoriales durante la conservación frigorífica de naranjas sanguinas293
Non-destructive assessment of the internal quality of intact persimmon using colour and VIS/NIR hyperspectral imaging291
PREVENCIÓN: todavía la mejor arma para mantener la salud fitosanitaria de los cítricos españoles284
Mitigación y adaptación al cambio climático en la agricultura y la ganadería280
Postharvest treatments with GRAS salts to control fresh fruit decay280
Estimación de la capacidad potencial de secuestro y emisión de CO2 de los suelos agrícolas de la Comunidad Valenciana274
Astringency assessment of persimmon by hyperspectral imaging256
Chromatin-associated regulation of sorbitol synthesis in flower buds of peach250
Retos de la fertilización de la nueva citricultura valenciana250
Production of 15N-Labelled Liquid Organic Fertilisers Based on Manure and Crop Residue for Use in Fertigation Studies250
Resilience and robustness of IPM in protected horticulture in the face of potential invasive pests238
Efecto bioestimulante de diferentes productos en cítricos234
Identificación y autentificación de variedades de cítricos mediante detección de variaciones estructurales cromosómicas231
Bacterias asociadas al foamy canker o chancro espumoso del almendro225
Selección de recubrimientos comestibles para extender la vida útil de manzana y pera225
A broad exploration of a transgenic population of citrus: stability of gene expression and phenotype220
Genetic analysis of rootstock-mediated nitrogen (N) uptake and root-toshoot signalling at contrasting N availabilities in tomato220
5742219
Podredumbres de poscosecha del níspero en España210
Barrenetas presentes en el cultivo del caqui en la Comunidad Valenciana203
Situación actual del manejo de plagas en cítricos190
Determinación rápida de nitrato en suelos agrícolas y en aguas186
Manejo del riego. Necesidades hídricas del caqui y respuestas al estrés hídrico184
Postharvest fungal diseases of loquat cv. ‘Algerie’ in Spain178
El origen de las especies cultivadas de cítricos168
Cultivos alternativos al almendro tras la detección de xylella fastidiosa en el norte de la provincia de Alicante168
Incorporación de un extracto proteico de microalgas en un recubrimiento comestible para la conservación de la pera (cv. Conferencia)167
Métodos para la medida de la fermentabilidad de los lodos de las estaciones depuradoras de aguas residuales167
Estudios sobre el control del corazón negro de la granada causado por Alternaria alternata167
Transcriptomic analysis of Citrus clementina mandarin fruits maturation reveals a MADS-box transcription factor that might be involved in the regulation of earliness167
Physiological Basis and Transcriptional Profiling of Three Salt-Tolerant Mutant Lines of Rice165
Balance de macronutrientes y materia orgánica en el suelo de agrosistemas hortícolas con manejo integrado y ecológico157
Classical biological control of the African citrus psyllid Trioza erytreae, a major threat to the European citrus industry157
Absorción y translocación del calcio y nitrógeno en plantas jóvenes de cítricos cultivadas en suelo156
Life history traits of the coccinellids Scymnus subvillosus and S. interruptus on their prey Aphis spiraecola and A. gossypii: Implications for biological control of aphids in clementine citrus154
Caracterización de la mancha negra de poscosecha del caqui (Diospyros kaki L.) causada por Alternaria alternata152
Alternativas de gestión de la paja de arroz en la Albufera de Valencia149
Recovering Ancient Grapevine Varieties: From Genetic Variability to In Vitro Conservation, A Case Study Variability to In Vitro Conservation, A Case Study146
Selección de recubrimientos comestibles con capacidad antioxidante para extender la vida útil de berenjenas mínimamente procesadas142
Identification of a new polymorphism in the MP/CP region of Spanish isolates of Grapevine Pinot gris virus137
Invitro Grafting Method of Re-Establishing Pathogen-Free Plants135
Induced Tomato Plant Resistance Against Tetranychus urticae Triggered by the Phytophagy of Nesidiocoris tenuis135
Efecto bioestimulante de diferentes productos en melocotonero135
Aleurocanthus spiniferus (Quantaince), Homoptera: Aleyrodidae (=Aleurocanthus citricolus (Newstead) Quaintance & Baker, Aleurocanthus rosae Singh, Aleurocanthus spiniferus var. intermedia Silvestre, Aleurodes citrícola Newstead, Aleurodes spinifera Quaintance)133
Punta blanca: Enfermedad del arroz ocasionada por el nematodo Aphelenchoides besseyi131
Control Biológico de Tuta absoluta: catalogación de enemigos naturales y potencial de los míridos depradores como agentes de control130
Maduración, perdurabilidad y conservación en árbol de una variedad de clementina en marzo130
Comparative-Study of Agrobacterium Biotypes 1, 2 and 3 by Electrophoresis and Serological Methods128
Composts and organic by-products in Pinus halepensis forestry128
First Detection of Xylella fastidiosa Infecting Cherry (Prunus avium) and Polygala myrtzfolia Plants, in Mallorca Island, Spain125
Antifungal activity of GRAS salts against Lasiodiplodia theobromae in vitro and as ingredients of hydroxypropyl methylcellulose-lipid composite edible coatings to control Diplodia stem-end rot and maintain postharvest quality of citrus fruit125
Establecimiento de indicadores sobre fermentabilidad de los lodos122
Molecular Characterization and Stress Tolerance Evaluation of New Allotetraploid Somatic Hybrids Between Carrizo Citrange and Citrus macrophylla W. rootstocks122
First report of Plum bark necrosis stem pitting-associated virus in sweet cherry in Spain122
Production and Characterization of Monoclonal-Antibodies Specific for Citrus Tristeza Virus and their use for Diagnosis121
Fitófagos plaga asociados al cultivo del caqui120
A comparative life history study of two mirid bugs preying on Tuta absoluta and Ephestia kuehniella eggs on tomato crops: Implications for biological control120
Sistema de cría del minador de las hojas de los cítricos, Phyllocnistis citrella Stainton y sus parasitoides Cirrospilus próximo lyncus y Quadrastichus sp119
Residues Analysis of Postharvest Imidazole Fungicides in Citrus-Fruit by Hplc and Glc119
Recent advances in modified atmosphere packaging and edible coatings to maintain quality of fresh-cut fruits and vegetables118
A new method for assessment of bunch compactness using automated image analysis116
Valorización agronómica de lodos de EDAR en un cultivo de almendro en la zona de Requena (Valencia)116
Development of a real-time PCR method for the specific detection of the novel pear pathogen Erwinia uzenensis116
Analisis comparativo del aroma del zumo de diferentes variedades de cítricos115
Determinación botánica y biología floral del caqui115
Use of hyperspectral transmittance imaging to evaluate the internal quality of nectarines115
The Genus Citrus115
Ingeniería al servicio de la Sanidad Vegetal en citricultura. Actividades del Centro de Agroingeniería del IVIA114
A Non-Targeted Approach Unravels the Volatile Network in Peach Fruit114
Occurrence of Plum Pox Virus in Spain in Japanese Plum, a New Natural Host114
Transmissible salt tolerance traits identified through reciprocal grafts between sensitive Carrizo and tolerant Cleopatra citrus genotypes114
5903114