Total Visits

Views
Comparative transcriptome analysis of stylar canal cells identifies novel candidate genes implicated in the self-incompatibility response of Citrus clementina4105
Enfermedades de los cítricos1864
Ciclo biológico, dinámica poblacional y enemigos naturales de Saissetia oleae Olivier (Homoptera: Coccidae), en olivares del Alto Palancia (Castellón)1612
Bancos Germoplasma del IVIA en la web1045
La polilla del tomate, 'Tuta absoluta'888
Bases para una gestión integrada de plagas en el cultivo de caqui en la Comunidad Valenciana863
Reducing the impact of the two invasive pests, Delottococcus aberiae (De Lotto) (Hemiptera: Pseudococcidae) and Trioza erytreae (De Guercio) (lyemipteraH: Triozidae), by strengthening sustainability and biological control in Mediterranean citrus.830
Genomics of the origin and evolution of Citrus772
Biodiversity and Biogeography of Three Pseudomonas syringae Pathovars which Affect Kiwi Fruit Cultivation718
Enhancing Pest Management in Sweet Pepper by the Exploitation of Zoophytophagy682
Sustratos para el cultivo sin suelo. Materiales, propiedades y manejo667
Neonicotinoids in excretion product of phloem-feeding insects kill beneficial insects663
Effect of competition between Aphytis chrysomphali (Mercet) and A. melinus DeBach (Hymenoptera: Aphelinidae), on their coexistence and efficacy as biological control agents of Aonidiella aurantii (Maskell) (Hemiptera: Diaspididae).653
Control de la flora espontánea mediante métodos no químicos641
Determinación de las enfermedades de poscosecha del caqui "Rojo Brillante"566
Investigación aplicada en patología de poscosecha de fruta fresca en el Centre de Tecnologia Postcollita (CTP) del Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA)558
Enfermedades causadas por la bacteria Xylella fastidiosa554
Nonreproductive Effects of Insect Parasitoids on Their Hosts539
Overstinging by hymenopteran parasitoids causes mutilation and surplus killing of hosts506
La prevención es todavía la mejor arma para mantener la salud fitosanitaria de los cítricos españoles505
IPM-recommended insecticides harm beneficial insects through contaminated honeydew502
Pepper Rootstock and Scion Physiological Responses Under Drought Stress498
Potential of VIS-NIR hyperspectral imaging and chemometric methods to identify similar cultivars of nectarine496
Host range testing of Tamarixia dryi (Hymenoptera: Eulophidae) sourced from South Africa for classical biological control of Trioza erytreae (Hemiptera: Psyllidae) in Europe474
Caracterización del olor de nuevas variedades de mandarina sin semillas obtenidas en el IVIA472
Historia del arroz Bombón462
Evaluación del efecto del tratamiento de desverdizado sobre la calidad sensorial de mandarinas Oronules459
Quality of aphid honeydew for a parasitoid varies as a function of both aphid species and host plant447
Parasitic wasps avoid ant-protected hemipteran hosts via detection of ant cuticular hydrocarbons434
Importancia de los artrópodos depredadores de insectos y ácaros en España.429
Efectos del cambio climático sobre la agricultura mediterránea426
Prediction of the level of astringency in persimmon using visible and near-infrared spectroscopy423
Contribution of predation to the biological control of a key herbivorous pest in citrus agroecosystems423
Zoophytophagous predator-induced defences restrict accumulation of the tomato spotted wilt virus422
Efecto bioestimulante de diferentes productos en cítricos414
Integration of simultaneous tactile sensing and reflectance visible and near-infrared spectroscopy in a robot gripper for mango quality assessment413
A review of recent research outcomes on the housing of farmed domestic rabbits: reproducing does409
Unravelling Citrus Huanglongbing Disease409
Bacterias asociadas al foamy canker o chancro espumoso del almendro403
Cambios sensoriales durante la conservación frigorífica de naranjas sanguinas398
Non-destructive assessment of the internal quality of intact persimmon using colour and VIS/NIR hyperspectral imaging396
Estudios sobre el control del corazón negro de la granada causado por Alternaria alternata390
Gestión integral de residuos orgánicos. Poniendo en marcha la economía circular en la sociedad388
Curative activity of postharvest GRAS salt treatments to control citrus sour rot caused by Geotrichum citri-aurantii387
Postharvest treatments with GRAS salts to control fresh fruit decay377
Balance de macronutrientes y materia orgánica en el suelo de agrosistemas hortícolas con manejo integrado y ecológico374
Mitigación y adaptación al cambio climático en la agricultura y la ganadería364
El origen de las especies cultivadas de cítricos361
Antifungal Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)-Lipid Composite Edible Coatings and Modified Atmosphere Packaging (MAP) to Reduce Postharvest Decay and Improve Storability of ‘Mollar De Elche’ Pomegranates351
Control of major citrus postharvest diseases by sulfur-containing food additives350
Panorama actual del cultivo del granado342
Cultivos alternativos al almendro tras la detección de xylella fastidiosa en el norte de la provincia de Alicante336
Caracterización de la mancha negra de poscosecha del caqui (Diospyros kaki L.) causada por Alternaria alternata335
Control Biológico de Tuta absoluta: catalogación de enemigos naturales y potencial de los míridos depradores como agentes de control330
Cultivo del Algarrobo329
Alternativas de gestión de la paja de arroz en la Albufera de Valencia327
Determinación rápida de nitrato en suelos agrícolas y en aguas324
Retos de la fertilización de la nueva citricultura valenciana323
Podredumbres de poscosecha del níspero en España322
Consumer Description by Check-All-That-Apply Questions (CATA) of the Sensory Profiles of Commercial and New Mandarins. Identification of Preference Patterns and Drivers of Liking318
Selección de recubrimientos comestibles para extender la vida útil de manzana y pera309
Identificación y autentificación de variedades de cítricos mediante detección de variaciones estructurales cromosómicas308
3833305
Effects of Citrus Overwintering Predators, Host Plant Phenology and Environmental Variables on Aphid Infestation Dynamics in Clementine Citrus298
Astringency assessment of persimmon by hyperspectral imaging297
Sugar provisioning for ants enhances biological control of mealybugs in citrus297
5755295
Chromatin-associated regulation of sorbitol synthesis in flower buds of peach290
Development and Validation of Real-Time PCR Method to Estimate Stored Sperm in the Spermathecae of Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae)287
Vine and soil-based measures of water status in Tempranillo vineyard284
Influence of Virus and Virus-Like Agents on the Development of Citrus Buds Cultured Invitro282
Production of 15N-Labelled Liquid Organic Fertilisers Based on Manure and Crop Residue for Use in Fertigation Studies279
Cómo conocer la salinidad del suelo mediante medidas de conductividad eléctrica.279
A broad exploration of a transgenic population of citrus: stability of gene expression and phenotype277
Programación de riego en cítricos en base a sensores de medida del estado hídrico del suelo y de la planta274
Plant exposure to herbivore-induced plant volatiles: a sustainable approach through eliciting plant defenses272
Genetic analysis of rootstock-mediated nitrogen (N) uptake and root-toshoot signalling at contrasting N availabilities in tomato271
Resilience and robustness of IPM in protected horticulture in the face of potential invasive pests269
Spatial Bayesian Modeling Applied to the Surveys of Xylella fastidiosa in Alicante (Spain) and Apulia (Italy)269
6734267
Bioactive Compounds and Antioxidant Capacity of Valencian Pepper Landraces258
Barrenetas presentes en el cultivo del caqui en la Comunidad Valenciana256
Fertilización en agricultura ecológica, más allá de la sustitución de insumos250
Punta blanca: Enfermedad del arroz ocasionada por el nematodo Aphelenchoides besseyi248
Relación entre la coloración de la piel y la calidad interna de naranjas ‘Sanguinelli’. Estudios físico-químicos y sensoriales247
Are molecular tools solving the challenges posed by detection of plant pathogenic bacteria and viruses?244
Absorción y translocación del calcio y nitrógeno en plantas jóvenes de cítricos cultivadas en suelo239
Effect of Grafting on the Production, Physico-Chemical Characteristics and Nutritional Quality of Fruit from Pepper Landraces236
Strategies to produce grapefruit-like citrus varieties with a low furanocoumarin content and distinctive flavonoid profiles232
Situación actual del manejo de plagas en cítricos231
Assessment of yield and water productivity of clementine trees under surface and subsurface drip irrigation228
Incorporación de un extracto proteico de microalgas en un recubrimiento comestible para la conservación de la pera (cv. Conferencia)227
Advances in automated in-field grading of harvested crops227
Métodos para la medida de la fermentabilidad de los lodos de las estaciones depuradoras de aguas residuales222
5742219
Negative effect of global warming on biological control is mitigated by direct competition between sympatric parasitoids219
Control biológico con parasitoides217
The Genus Citrus217
Manejo del riego. Necesidades hídricas del caqui y respuestas al estrés hídrico215
Interactive effects of warming and water deficit on Shiraz vine transpiration in the Barossa Valley, Australia214