Comparative transcriptome analysis of stylar canal cells identifies novel candidate genes implicated in the self-incompatibility response of Citrus clementina | 4073 |
Bancos Germoplasma del IVIA en la web | 988 |
Bases para una gestión integrada de plagas en el cultivo de caqui en la Comunidad Valenciana | 788 |
Reducing the impact of the two invasive pests, Delottococcus aberiae (De Lotto) (Hemiptera: Pseudococcidae) and Trioza ertreae (De Guercio) (lyemipteraH: Triozidae), by strengthening sustainability and biological control in Mediterranean citrus. | 754 |
Genomics of the origin and evolution of Citrus | 707 |
Biodiversity and Biogeography of Three Pseudomonas syringae Pathovars which Affect Kiwi Fruit Cultivation | 691 |
Neonicotinoids in excretion product of phloem-feeding insects kill beneficial insects | 623 |
Enhancing Pest Management in Sweet Pepper by the Exploitation of Zoophytophagy | 612 |
Control de la flora espontánea mediante métodos no químicos | 552 |
Determinación de las enfermedades de poscosecha del caqui "Rojo Brillante" | 536 |
Enfermedades causadas por la bacteria Xylella fastidiosa | 535 |
Effect of competition between Aphytis chrysomphali (Mercet) and A. melinus DeBach (Hymenoptera: Aphelinidae), on their coexistence and efficacy as biological control agents of Aonidiella aurantii (Maskell) (Hemiptera: Diaspididae). | 514 |
Nonreproductive Effects of Insect Parasitoids on Their Hosts | 493 |
Investigación aplicada en patología de poscosecha de fruta fresca en el Centre de Tecnologia Postcollita (CTP) del Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA) | 480 |
Pepper Rootstock and Scion Physiological Responses Under Drought Stress | 468 |
Overstinging by hymenopteran parasitoids causes mutilation and surplus killing of hosts | 467 |
La polilla del tomate, 'Tuta absoluta' | 465 |
Potential of VIS-NIR hyperspectral imaging and chemometric methods to identify similar cultivars of nectarine | 458 |
La prevención es todavía la mejor arma para mantener la salud fitosanitaria de los cítricos españoles | 447 |
IPM-recommended insecticides harm beneficial insects through contaminated honeydew | 442 |
Caracterización del olor de nuevas variedades de mandarina sin semillas obtenidas en el IVIA | 437 |
Evaluación del efecto del tratamiento de desverdizado sobre la calidad sensorial de mandarinas Oronules | 428 |
Quality of aphid honeydew for a parasitoid varies as a function of both aphid species and host plant | 426 |
Host range testing of Tamarixia dryi (Hymenoptera: Eulophidae) sourced from South Africa for classical biological control of Trioza erytreae (Hemiptera: Psyllidae) in Europe | 415 |
Historia del arroz Bombón | 410 |
Integration of simultaneous tactile sensing and reflectance visible and near-infrared spectroscopy in a robot gripper for mango quality assessment | 389 |
Contribution of predation to the biological control of a key herbivorous pest in citrus agroecosystems | 389 |
Prediction of the level of astringency in persimmon using visible and near-infrared spectroscopy | 386 |
Efectos del cambio climático sobre la agricultura mediterránea | 386 |
Bacterias asociadas al foamy canker o chancro espumoso del almendro | 375 |
Gestión integral de residuos orgánicos. Poniendo en marcha la economía circular en la sociedad | 374 |
Zoophytophagous predator-induced defences restrict accumulation of the tomato spotted wilt virus | 372 |
Cambios sensoriales durante la conservación frigorífica de naranjas sanguinas | 367 |
Non-destructive assessment of the internal quality of intact persimmon using colour and VIS/NIR hyperspectral imaging | 353 |
Sustratos para el cultivo sin suelo. Materiales, propiedades y manejo | 352 |
Efecto bioestimulante de diferentes productos en cítricos | 339 |
Postharvest treatments with GRAS salts to control fresh fruit decay | 334 |
Mitigación y adaptación al cambio climático en la agricultura y la ganadería | 331 |
Parasitic wasps avoid ant-protected hemipteran hosts via detection of ant cuticular hydrocarbons | 323 |
Curative activity of postharvest GRAS salt treatments to control citrus sour rot caused by Geotrichum citri-aurantii | 304 |
Estimación de la capacidad potencial de secuestro y emisión de CO2 de los suelos agrícolas de la Comunidad Valenciana | 298 |
Importancia de los artrópodos depredadores de insectos y ácaros en España. | 297 |
Control of major citrus postharvest diseases by sulfur-containing food additives | 297 |
5755 | 295 |
Retos de la fertilización de la nueva citricultura valenciana | 289 |
Estudios sobre el control del corazón negro de la granada causado por Alternaria alternata | 288 |
El origen de las especies cultivadas de cítricos | 283 |
A review of recent research outcomes on the housing of farmed domestic rabbits: reproducing does | 279 |
Effects of Citrus Overwintering Predators, Host Plant Phenology and Environmental Variables on Aphid Infestation Dynamics in Clementine Citrus | 279 |
Astringency assessment of persimmon by hyperspectral imaging | 278 |
Chromatin-associated regulation of sorbitol synthesis in flower buds of peach | 278 |
Vine and soil-based measures of water status in Tempranillo vineyard | 274 |
Caracterización de la mancha negra de poscosecha del caqui (Diospyros kaki L.) causada por Alternaria alternata | 273 |
Identificación y autentificación de variedades de cítricos mediante detección de variaciones estructurales cromosómicas | 265 |
Production of 15N-Labelled Liquid Organic Fertilisers Based on Manure and Crop Residue for Use in Fertigation Studies | 265 |
Cultivos alternativos al almendro tras la detección de xylella fastidiosa en el norte de la provincia de Alicante | 264 |
Selección de recubrimientos comestibles para extender la vida útil de manzana y pera | 260 |
A broad exploration of a transgenic population of citrus: stability of gene expression and phenotype | 259 |
Determinación rápida de nitrato en suelos agrícolas y en aguas | 259 |
Control Biológico de Tuta absoluta: catalogación de enemigos naturales y potencial de los míridos depradores como agentes de control | 258 |
Programación de riego en cítricos en base a
sensores de medida del estado hídrico del suelo
y de la planta | 256 |
Resilience and robustness of IPM in protected horticulture in the face of potential invasive pests | 255 |
Podredumbres de poscosecha del níspero en España | 249 |
Development and Validation of Real-Time PCR Method to Estimate Stored Sperm in the Spermathecae of Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) | 243 |
Genetic analysis of rootstock-mediated nitrogen (N) uptake and root-toshoot signalling at contrasting N availabilities in tomato | 241 |
Barrenetas presentes en el cultivo del caqui en la Comunidad Valenciana | 240 |
Next-generation biological control: the need for integrating genetics and genomics | 227 |
Spatial Bayesian Modeling Applied to the Surveys of Xylella fastidiosa in Alicante (Spain) and Apulia (Italy) | 220 |
5742 | 219 |
Alternativas de gestión de la paja de arroz en la Albufera de Valencia | 216 |
Relación entre la coloración de la piel y la calidad interna de naranjas ‘Sanguinelli’. Estudios físico-químicos y sensoriales | 206 |
Manejo del riego. Necesidades hídricas del caqui y respuestas al estrés hídrico | 205 |
Situación actual del manejo de plagas en cítricos | 204 |
Métodos para la medida de la fermentabilidad de los lodos de las estaciones depuradoras de aguas residuales | 203 |
Consumer Description by Check-All-That-Apply Questions (CATA) of the Sensory Profiles of Commercial and New Mandarins. Identification of Preference Patterns and Drivers of Liking | 203 |
Fertilización en agricultura ecológica, más allá de la sustitución de insumos | 203 |
Calidad fisicoquímica, sensorial y nutricional de naranjas cv. valencia recubiertas con quitosano | 200 |
Advances in automated in-field grading of harvested crops | 200 |
Incorporación de un extracto proteico de microalgas en un recubrimiento comestible para la conservación de la pera (cv. Conferencia) | 199 |
Influence of Virus and Virus-Like Agents on the Development of Citrus Buds Cultured Invitro | 196 |
Assessment of yield and water productivity of clementine trees under surface and subsurface drip irrigation | 195 |
Postharvest fungal diseases of loquat cv. ‘Algerie’ in Spain | 193 |
Estrategias para la gestión integrada de las enfermedades causadas por "Phytophthora" en cítricos | 193 |
Absorción y translocación del calcio y nitrógeno en plantas jóvenes de cítricos cultivadas en suelo | 190 |
Balance de macronutrientes y materia orgánica en el suelo de agrosistemas hortícolas con manejo integrado y ecológico | 188 |
Antifungal activity of GRAS salts against Lasiodiplodia theobromae in vitro and as ingredients of hydroxypropyl methylcellulose-lipid composite edible coatings to control Diplodia stem-end rot and maintain postharvest quality of citrus fruit | 187 |
Effect of Grafting on the Production, Physico-Chemical Characteristics and Nutritional Quality of Fruit from Pepper Landraces | 186 |
Punta blanca: Enfermedad del arroz ocasionada por el nematodo Aphelenchoides besseyi | 185 |
Are molecular tools solving the challenges posed by detection of plant pathogenic bacteria and viruses? | 181 |
Cultivo del Algarrobo | 181 |
Classical biological control of the African citrus psyllid Trioza erytreae, a major threat to the European citrus industry | 180 |
Physiological Basis and Transcriptional Profiling of Three Salt-Tolerant Mutant Lines of Rice | 179 |
Transcriptomic analysis of Citrus clementina mandarin fruits maturation reveals a MADS-box transcription factor that might be involved in the regulation of earliness | 179 |
Selección de recubrimientos comestibles con capacidad antioxidante para extender la vida útil de berenjenas mínimamente procesadas | 174 |
Life history traits of the coccinellids Scymnus subvillosus and S. interruptus on their prey Aphis spiraecola and A. gossypii: Implications for biological control of aphids in clementine citrus | 168 |
The Genus Citrus | 168 |
First report of Plum bark necrosis stem pitting-associated virus in sweet cherry in Spain | 167 |
Recovering Ancient Grapevine Varieties: From Genetic Variability to In Vitro Conservation, A Case Study Variability to In Vitro Conservation, A Case Study | 164 |
Interactive effects of warming and water deficit on Shiraz vine transpiration in the Barossa Valley, Australia | 163 |
Negative effect of global warming on biological control is mitigated by direct competition between sympatric parasitoids | 162 |