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Comparative transcriptome analysis of stylar canal cells identifies novel candidate genes implicated in the self-incompatibility response of Citrus clementina4073
Bancos Germoplasma del IVIA en la web988
Bases para una gestión integrada de plagas en el cultivo de caqui en la Comunidad Valenciana788
Reducing the impact of the two invasive pests, Delottococcus aberiae (De Lotto) (Hemiptera: Pseudococcidae) and Trioza ertreae (De Guercio) (lyemipteraH: Triozidae), by strengthening sustainability and biological control in Mediterranean citrus.754
Genomics of the origin and evolution of Citrus707
Biodiversity and Biogeography of Three Pseudomonas syringae Pathovars which Affect Kiwi Fruit Cultivation691
Neonicotinoids in excretion product of phloem-feeding insects kill beneficial insects623
Enhancing Pest Management in Sweet Pepper by the Exploitation of Zoophytophagy612
Control de la flora espontánea mediante métodos no químicos552
Determinación de las enfermedades de poscosecha del caqui "Rojo Brillante"536
Enfermedades causadas por la bacteria Xylella fastidiosa535
Effect of competition between Aphytis chrysomphali (Mercet) and A. melinus DeBach (Hymenoptera: Aphelinidae), on their coexistence and efficacy as biological control agents of Aonidiella aurantii (Maskell) (Hemiptera: Diaspididae).514
Nonreproductive Effects of Insect Parasitoids on Their Hosts493
Investigación aplicada en patología de poscosecha de fruta fresca en el Centre de Tecnologia Postcollita (CTP) del Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA)480
Pepper Rootstock and Scion Physiological Responses Under Drought Stress468
Overstinging by hymenopteran parasitoids causes mutilation and surplus killing of hosts467
La polilla del tomate, 'Tuta absoluta'465
Potential of VIS-NIR hyperspectral imaging and chemometric methods to identify similar cultivars of nectarine458
La prevención es todavía la mejor arma para mantener la salud fitosanitaria de los cítricos españoles447
IPM-recommended insecticides harm beneficial insects through contaminated honeydew442
Caracterización del olor de nuevas variedades de mandarina sin semillas obtenidas en el IVIA437
Evaluación del efecto del tratamiento de desverdizado sobre la calidad sensorial de mandarinas Oronules428
Quality of aphid honeydew for a parasitoid varies as a function of both aphid species and host plant426
Host range testing of Tamarixia dryi (Hymenoptera: Eulophidae) sourced from South Africa for classical biological control of Trioza erytreae (Hemiptera: Psyllidae) in Europe415
Historia del arroz Bombón410
Integration of simultaneous tactile sensing and reflectance visible and near-infrared spectroscopy in a robot gripper for mango quality assessment389
Contribution of predation to the biological control of a key herbivorous pest in citrus agroecosystems389
Prediction of the level of astringency in persimmon using visible and near-infrared spectroscopy386
Efectos del cambio climático sobre la agricultura mediterránea386
Bacterias asociadas al foamy canker o chancro espumoso del almendro375
Gestión integral de residuos orgánicos. Poniendo en marcha la economía circular en la sociedad374
Zoophytophagous predator-induced defences restrict accumulation of the tomato spotted wilt virus372
Cambios sensoriales durante la conservación frigorífica de naranjas sanguinas367
Non-destructive assessment of the internal quality of intact persimmon using colour and VIS/NIR hyperspectral imaging353
Sustratos para el cultivo sin suelo. Materiales, propiedades y manejo352
Efecto bioestimulante de diferentes productos en cítricos339
Postharvest treatments with GRAS salts to control fresh fruit decay334
Mitigación y adaptación al cambio climático en la agricultura y la ganadería331
Parasitic wasps avoid ant-protected hemipteran hosts via detection of ant cuticular hydrocarbons323
Curative activity of postharvest GRAS salt treatments to control citrus sour rot caused by Geotrichum citri-aurantii304
Estimación de la capacidad potencial de secuestro y emisión de CO2 de los suelos agrícolas de la Comunidad Valenciana298
Importancia de los artrópodos depredadores de insectos y ácaros en España.297
Control of major citrus postharvest diseases by sulfur-containing food additives297
5755295
Retos de la fertilización de la nueva citricultura valenciana289
Estudios sobre el control del corazón negro de la granada causado por Alternaria alternata288
El origen de las especies cultivadas de cítricos283
A review of recent research outcomes on the housing of farmed domestic rabbits: reproducing does279
Effects of Citrus Overwintering Predators, Host Plant Phenology and Environmental Variables on Aphid Infestation Dynamics in Clementine Citrus279
Astringency assessment of persimmon by hyperspectral imaging278
Chromatin-associated regulation of sorbitol synthesis in flower buds of peach278
Vine and soil-based measures of water status in Tempranillo vineyard274
Caracterización de la mancha negra de poscosecha del caqui (Diospyros kaki L.) causada por Alternaria alternata273
Identificación y autentificación de variedades de cítricos mediante detección de variaciones estructurales cromosómicas265
Production of 15N-Labelled Liquid Organic Fertilisers Based on Manure and Crop Residue for Use in Fertigation Studies265
Cultivos alternativos al almendro tras la detección de xylella fastidiosa en el norte de la provincia de Alicante264
Selección de recubrimientos comestibles para extender la vida útil de manzana y pera260
A broad exploration of a transgenic population of citrus: stability of gene expression and phenotype259
Determinación rápida de nitrato en suelos agrícolas y en aguas259
Control Biológico de Tuta absoluta: catalogación de enemigos naturales y potencial de los míridos depradores como agentes de control258
Programación de riego en cítricos en base a sensores de medida del estado hídrico del suelo y de la planta256
Resilience and robustness of IPM in protected horticulture in the face of potential invasive pests255
Podredumbres de poscosecha del níspero en España249
Development and Validation of Real-Time PCR Method to Estimate Stored Sperm in the Spermathecae of Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae)243
Genetic analysis of rootstock-mediated nitrogen (N) uptake and root-toshoot signalling at contrasting N availabilities in tomato241
Barrenetas presentes en el cultivo del caqui en la Comunidad Valenciana240
Next-generation biological control: the need for integrating genetics and genomics227
Spatial Bayesian Modeling Applied to the Surveys of Xylella fastidiosa in Alicante (Spain) and Apulia (Italy)220
5742219
Alternativas de gestión de la paja de arroz en la Albufera de Valencia216
Relación entre la coloración de la piel y la calidad interna de naranjas ‘Sanguinelli’. Estudios físico-químicos y sensoriales206
Manejo del riego. Necesidades hídricas del caqui y respuestas al estrés hídrico205
Situación actual del manejo de plagas en cítricos204
Métodos para la medida de la fermentabilidad de los lodos de las estaciones depuradoras de aguas residuales203
Consumer Description by Check-All-That-Apply Questions (CATA) of the Sensory Profiles of Commercial and New Mandarins. Identification of Preference Patterns and Drivers of Liking203
Fertilización en agricultura ecológica, más allá de la sustitución de insumos203
Calidad fisicoquímica, sensorial y nutricional de naranjas cv. valencia recubiertas con quitosano200
Advances in automated in-field grading of harvested crops200
Incorporación de un extracto proteico de microalgas en un recubrimiento comestible para la conservación de la pera (cv. Conferencia)199
Influence of Virus and Virus-Like Agents on the Development of Citrus Buds Cultured Invitro196
Assessment of yield and water productivity of clementine trees under surface and subsurface drip irrigation195
Postharvest fungal diseases of loquat cv. ‘Algerie’ in Spain193
Estrategias para la gestión integrada de las enfermedades causadas por "Phytophthora" en cítricos193
Absorción y translocación del calcio y nitrógeno en plantas jóvenes de cítricos cultivadas en suelo190
Balance de macronutrientes y materia orgánica en el suelo de agrosistemas hortícolas con manejo integrado y ecológico188
Antifungal activity of GRAS salts against Lasiodiplodia theobromae in vitro and as ingredients of hydroxypropyl methylcellulose-lipid composite edible coatings to control Diplodia stem-end rot and maintain postharvest quality of citrus fruit187
Effect of Grafting on the Production, Physico-Chemical Characteristics and Nutritional Quality of Fruit from Pepper Landraces186
Punta blanca: Enfermedad del arroz ocasionada por el nematodo Aphelenchoides besseyi185
Are molecular tools solving the challenges posed by detection of plant pathogenic bacteria and viruses?181
Cultivo del Algarrobo181
Classical biological control of the African citrus psyllid Trioza erytreae, a major threat to the European citrus industry180
Physiological Basis and Transcriptional Profiling of Three Salt-Tolerant Mutant Lines of Rice179
Transcriptomic analysis of Citrus clementina mandarin fruits maturation reveals a MADS-box transcription factor that might be involved in the regulation of earliness179
Selección de recubrimientos comestibles con capacidad antioxidante para extender la vida útil de berenjenas mínimamente procesadas174
Life history traits of the coccinellids Scymnus subvillosus and S. interruptus on their prey Aphis spiraecola and A. gossypii: Implications for biological control of aphids in clementine citrus168
The Genus Citrus168
First report of Plum bark necrosis stem pitting-associated virus in sweet cherry in Spain167
Recovering Ancient Grapevine Varieties: From Genetic Variability to In Vitro Conservation, A Case Study Variability to In Vitro Conservation, A Case Study164
Interactive effects of warming and water deficit on Shiraz vine transpiration in the Barossa Valley, Australia163
Negative effect of global warming on biological control is mitigated by direct competition between sympatric parasitoids162