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Bancos Germoplasma del IVIA en la web957
Bases para una gestión integrada de plagas en el cultivo de caqui en la Comunidad Valenciana744
Reducing the impact of the two invasive pests, Delottococcus aberiae (De Lotto) (Hemiptera: Pseudococcidae) and Trioza ertreae (De Guercio) (lyemipteraH: Triozidae), by strengthening sustainability and biological control in Mediterranean citrus.714
Genomics of the origin and evolution of Citrus670
Biodiversity and Biogeography of Three Pseudomonas syringae Pathovars which Affect Kiwi Fruit Cultivation657
Enhancing Pest Management in Sweet Pepper by the Exploitation of Zoophytophagy563
Neonicotinoids in excretion product of phloem-feeding insects kill beneficial insects563
Enfermedades causadas por la bacteria Xylella fastidiosa520
Determinación de las enfermedades de poscosecha del caqui "Rojo Brillante"508
Effect of competition between Aphytis chrysomphali (Mercet) and A. melinus DeBach (Hymenoptera: Aphelinidae), on their coexistence and efficacy as biological control agents of Aonidiella aurantii (Maskell) (Hemiptera: Diaspididae).484
Control de la flora espontánea mediante métodos no químicos477
Nonreproductive Effects of Insect Parasitoids on Their Hosts459
Pepper Rootstock and Scion Physiological Responses Under Drought Stress445
Investigación aplicada en patología de poscosecha de fruta fresca en el Centre de Tecnologia Postcollita (CTP) del Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA)437
Overstinging by hymenopteran parasitoids causes mutilation and surplus killing of hosts436
Potential of VIS-NIR hyperspectral imaging and chemometric methods to identify similar cultivars of nectarine433
Quality of aphid honeydew for a parasitoid varies as a function of both aphid species and host plant411
Caracterización del olor de nuevas variedades de mandarina sin semillas obtenidas en el IVIA401
Evaluación del efecto del tratamiento de desverdizado sobre la calidad sensorial de mandarinas Oronules396
PREVENCIÓN: todavía la mejor arma para mantener la salud fitosanitaria de los cítricos españoles390
Historia del arroz Bombón382
Prediction of the level of astringency in persimmon using visible and near-infrared spectroscopy360
Integration of simultaneous tactile sensing and reflectance visible and near-infrared spectroscopy in a robot gripper for mango quality assessment360
Contribution of predation to the biological control of a key herbivorous pest in citrus agroecosystems355
Host range testing of Tamarixia dryi (Hymenoptera: Eulophidae) sourced from South Africa for classical biological control of Trioza erytreae (Hemiptera: Psyllidae) in Europe351
Efectos del cambio climático sobre la agricultura mediterránea350
Gestión integral de residuos orgánicos. Poniendo en marcha la economía circular en la sociedad346
Zoophytophagous predator-induced defences restrict accumulation of the tomato spotted wilt virus339
Cambios sensoriales durante la conservación frigorífica de naranjas sanguinas337
Non-destructive assessment of the internal quality of intact persimmon using colour and VIS/NIR hyperspectral imaging318
Bacterias asociadas al foamy canker o chancro espumoso del almendro312
Postharvest treatments with GRAS salts to control fresh fruit decay310
Mitigación y adaptación al cambio climático en la agricultura y la ganadería300
5755295
Estimación de la capacidad potencial de secuestro y emisión de CO2 de los suelos agrícolas de la Comunidad Valenciana282
Efecto bioestimulante de diferentes productos en cítricos282
Retos de la fertilización de la nueva citricultura valenciana267
Effects of Citrus Overwintering Predators, Host Plant Phenology and Environmental Variables on Aphid Infestation Dynamics in Clementine Citrus266
Control of major citrus postharvest diseases by sulfur-containing food additives263
Chromatin-associated regulation of sorbitol synthesis in flower buds of peach261
Astringency assessment of persimmon by hyperspectral imaging260
Vine and soil-based measures of water status in Tempranillo vineyard260
Production of 15N-Labelled Liquid Organic Fertilisers Based on Manure and Crop Residue for Use in Fertigation Studies251
Selección de recubrimientos comestibles para extender la vida útil de manzana y pera241
Identificación y autentificación de variedades de cítricos mediante detección de variaciones estructurales cromosómicas241
Irrigation scheduling in citrus based on soil and plant water status measuring sensors241
Resilience and robustness of IPM in protected horticulture in the face of potential invasive pests238
A broad exploration of a transgenic population of citrus: stability of gene expression and phenotype229
Podredumbres de poscosecha del níspero en España227
Genetic analysis of rootstock-mediated nitrogen (N) uptake and root-toshoot signalling at contrasting N availabilities in tomato225
Determinación rápida de nitrato en suelos agrícolas y en aguas221
La polilla del tomate, 'Tuta absoluta'220
Estudios sobre el control del corazón negro de la granada causado por Alternaria alternata220
5742219
Cultivos alternativos al almendro tras la detección de xylella fastidiosa en el norte de la provincia de Alicante211
Barrenetas presentes en el cultivo del caqui en la Comunidad Valenciana208
Development and Validation of Real-Time PCR Method to Estimate Stored Sperm in the Spermathecae of Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae)207
Control Biológico de Tuta absoluta: catalogación de enemigos naturales y potencial de los míridos depradores como agentes de control205
El origen de las especies cultivadas de cítricos203
Situación actual del manejo de plagas en cítricos194
Importancia de los artrópodos depredadores de insectos y ácaros en España.191
Manejo del riego. Necesidades hídricas del caqui y respuestas al estrés hídrico189
Calidad fisicoquímica, sensorial y nutricional de naranjas cv. valencia recubiertas con quitosano189
Advances in automated in-field grading of harvested crops186
Postharvest fungal diseases of loquat cv. ‘Algerie’ in Spain183
Next-generation biological control: the need for integrating genetics and genomics178
Métodos para la medida de la fermentabilidad de los lodos de las estaciones depuradoras de aguas residuales177
Incorporación de un extracto proteico de microalgas en un recubrimiento comestible para la conservación de la pera (cv. Conferencia)176
Spatial Bayesian Modeling Applied to the Surveys of Xylella fastidiosa in Alicante (Spain) and Apulia (Italy)174
Fertilización en agricultura ecológica, más allá de la sustitución de insumos172
Transcriptomic analysis of Citrus clementina mandarin fruits maturation reveals a MADS-box transcription factor that might be involved in the regulation of earliness171
Caracterización de la mancha negra de poscosecha del caqui (Diospyros kaki L.) causada por Alternaria alternata169
Absorción y translocación del calcio y nitrógeno en plantas jóvenes de cítricos cultivadas en suelo168
Physiological Basis and Transcriptional Profiling of Three Salt-Tolerant Mutant Lines of Rice165
Balance de macronutrientes y materia orgánica en el suelo de agrosistemas hortícolas con manejo integrado y ecológico164
Consumer Description by Check-All-That-Apply Questions (CATA) of the Sensory Profiles of Commercial and New Mandarins. Identification of Preference Patterns and Drivers of Liking164
Classical biological control of the African citrus psyllid Trioza erytreae, a major threat to the European citrus industry163
Relación entre la coloración de la piel y la calidad interna de naranjas ‘Sanguinelli’. Estudios físico-químicos y sensoriales163
Sustratos para el cultivo sin suelo. Materiales, propiedades y manejo162
Selección de recubrimientos comestibles con capacidad antioxidante para extender la vida útil de berenjenas mínimamente procesadas161
Alternativas de gestión de la paja de arroz en la Albufera de Valencia160
Estrategias para la gestión integrada de las enfermedades causadas por "Phytophthora" en cítricos158
Life history traits of the coccinellids Scymnus subvillosus and S. interruptus on their prey Aphis spiraecola and A. gossypii: Implications for biological control of aphids in clementine citrus157
Punta blanca: Enfermedad del arroz ocasionada por el nematodo Aphelenchoides besseyi155
The Genus Citrus150
Recovering Ancient Grapevine Varieties: From Genetic Variability to In Vitro Conservation, A Case Study Variability to In Vitro Conservation, A Case Study147
Identification of a new polymorphism in the MP/CP region of Spanish isolates of Grapevine Pinot gris virus145
Aleurocanthus spiniferus (Quantaince), Homoptera: Aleyrodidae [=Aleurocanthus citricolus (Newstead) Quaintance & Baker , Aleurocanthus rosae Singh, Aleurocanthus spiniferus var. intermedia Silvestri, Aleurodes citricola Newstead, Aleurodes spinifera Quaintance]144
Mandarin irrigation scheduling by means of frequency domain reflectometry soil moisture monitoring142
Invitro Grafting Method of Re-Establishing Pathogen-Free Plants141
Composts and organic by-products in Pinus halepensis forestry141
Efecto bioestimulante de diferentes productos en melocotonero140
Induced Tomato Plant Resistance Against Tetranychus urticae Triggered by the Phytophagy of Nesidiocoris tenuis138
Interactive effects of warming and water deficit on Shiraz vine transpiration in the Barossa Valley, Australia138
Maduración, perdurabilidad y conservación en árbol de una variedad de clementina en marzo133
Establecimiento de indicadores sobre fermentabilidad de los lodos132
Antifungal activity of GRAS salts against Lasiodiplodia theobromae in vitro and as ingredients of hydroxypropyl methylcellulose-lipid composite edible coatings to control Diplodia stem-end rot and maintain postharvest quality of citrus fruit132
Comparative-Study of Agrobacterium Biotypes 1, 2 and 3 by Electrophoresis and Serological Methods130
Valorización agronómica de lodos de EDAR en un cultivo de almendro en la zona de Requena (Valencia)129
First report of Plum bark necrosis stem pitting-associated virus in sweet cherry in Spain128