Show simple item record

dc.contributor.authorUrbaneja, Alberto
dc.contributor.authorBouagga, Sarra
dc.contributor.authorPérez-Hedo, Meritxell
dc.date.accessioned2017-06-01T10:00:25Z
dc.date.available2017-06-01T10:00:25Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationBouagga, S., & Pérez-Hedo, M. (2014). ¿ Puede el control biológico mejorarse en el cultivo del pimiento?. Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, (264), 16.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11939/4062
dc.language.isoes
dc.titlePuede el control biológico mejorarse en el cultivo del pimiento?
dc.typecontributionToPeriodical
dc.authorAddressInstituto Valenciano de Investigaciones Agrarias, Carretera CV-315, Km. 10,7 - 46113 Moncada (València)
dc.entidadIVIACentro de Protección Vegetal y Biotecnología
dc.identifier.urlhttps://www.phytoma.com/images/pdf/264_horticolas_pimiento.pdf
dc.journal.titlePhytoma España
dc.journal.volumeNumber264
dc.page.final20
dc.page.initial16
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.source.typeImpreso


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record